Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε για λίγο πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας στο πλευρό της τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα: τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη δύο μηνών κόρη τους, Ξένια.Η παρουσιάστρια του ALPHA μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες εικόνες από το οικογενειακό τους ταξίδι, δημοσιεύοντας φωτογραφίες μέσα από το πλοίο, λίγες ώρες πριν φτάσουν στον καλοκαιρινό τους προορισμό.

Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες διακοπές με τη μικρή Ξένια

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου και κρατώντας στην αγκαλιά της τη μικρή Ξένια, η οποία ταξιδεύει για πρώτη φορά με τους γονείς της.Μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν και τους πρώτους μήνες της μητρότητας, η παρουσιάστρια φαίνεται πως ανυπομονούσε για λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης δίπλα στην οικογένειά της.

Δεν αποκάλυψε τον προορισμό

Παρότι η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι, επέλεξε να μη φανερώσει τον προορισμό των διακοπών τους.Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως η οικογένεια κατευθύνεται προς την Πάρο, καθώς ο Παναγιώτης Κουτσουμπής διατηρεί επαγγελματική δραστηριότητα στο κυκλαδίτικο νησί και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του ζευγαριού.«Το καλοκαίρι μας μόλις ξεκίνησε», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο πρώτο της Instagram Story, δίνοντας το σύνθημα για τις οικογενειακές τους διακοπές.

katken-1
katken-3
katken-2