Διονύσης Ατζαράκης: Τα παιδικά χρόνια με τις καλόγριες, το αυστηρό σχολείο και η ξεχωριστή συνήθεια με τον πατέρα του (Βίντεο)
Στο πρώτο μου σχολείο υπήρχε καταπίεση, οπότε το χιούμορ ήταν μία διέξοδος, είπε
Άνοιξε την καρδιά του για τα παιδικά του χρόνια, τη φοίτησή του σε σχολείο με καλόγριες και τις οικογενειακές στιγμές που, όπως αποκάλυψε, διαμόρφωσαν τον τρόπο που βλέπει σήμερα τη ζωή
Ο Διονύσης Ατζαράκης άφησε για λίγο στην άκρη το χιούμορ και μίλησε για τα χρόνια που τον διαμόρφωσαν, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της παιδικής του ηλικίας. Ο δημοφιλής stand up comedian και δημιουργός περιεχομένου αναφέρθηκε στο αυστηρό σχολικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, στις αξίες που του μετέδωσαν οι γονείς του, αλλά και στις ιδιαίτερες οικογενειακές συνήθειες που θυμάται μέχρι σήμερα.Μιλώντας στο vidcast «Johnny@TheMovies», περιέγραψε περιστατικά από τη φοίτησή του σε σχολείο με καλόγριες, εξηγώντας πως το χιούμορ αποτέλεσε για εκείνον έναν τρόπο να ξεφεύγει από την πίεση που ένιωθε.
Διονύσης Ατζαράκης: Οι κοπάνες, η Ακρόπολη και το αυστηρό σχολείο
Ο Διονύσης Ατζαράκης θυμήθηκε ότι το πρώτο σχολείο στο οποίο φοίτησε ήταν ιδιαίτερα συντηρητικό, με αυστηρούς κανόνες και περιορισμούς που επηρέαζαν την καθημερινότητα των μαθητών.Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε κάνει και... κοπάνα μαζί με δύο συμμαθήτριές του για να επισκεφθούν την Ακρόπολη, με την περιπέτειά τους να έχει άδοξο τέλος, αφού το σχολείο ενημέρωσε αμέσως τους γονείς του.«Στο πρώτο σχολείο υπήρχε καταπίεση, οπότε το χιούμορ ήταν μία διέξοδος. Ήταν συντηρητικό με κάθε τρόπο, τα παιδιά φορούσαν στολές, ένα παιδί είχε μια ουρίτσα και του την έκοψαν. Είχα κάνει κοπάνες. Μια φορά στο σχολείο με τις καλόγριες είχαμε κάνει κοπάνα με δύο φίλες μου και είχαμε πάει στην Ακρόπολη. Με είχαν πιάσει και ενημέρωσαν τους γονείς μου», ανέφερε.
«Άφηνε τα παιδικά και έβαζε ειδήσεις»
Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο γνωστός κωμικός μίλησε για τον πατέρα του, ο οποίος, όπως είπε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρός λόγω και της ιδιότητάς του ως δικηγόρος.Όπως αποκάλυψε, όταν εκείνος και τα αδέλφια του παρακολουθούσαν παιδικά προγράμματα, ο πατέρας τους συχνά τους προέτρεπε να αλλάξουν κανάλι και να παρακολουθήσουν ειδήσεις ή ενημερωτικές εκπομπές, θεωρώντας πως έτσι θα αποκτούσαν καλύτερη αντίληψη για όσα συμβαίνουν γύρω τους.Ο Διονύσης Ατζαράκης αναφέρθηκε ακόμη στη δημιουργική πλευρά της δουλειάς του, τονίζοντας πως επιμένει να γράφει ο ίδιος τα σενάρια για τις διαφημίσεις στις οποίες συμμετέχει, καθώς θέλει κάθε συνεργασία να έχει το προσωπικό του ύφος και τη δική του υπογραφή.
En