Ο stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή.

Μεταξύ άλλων, ο  Διονύσης Ατζαράκης μίλησε για την επιλογή του να γίνει stand up comedian, το εκκλησιαστικό σχολείο που πήγε και για τις αντιρρήσεις που είχαν οι γονείς του.

«Το stand up είναι ένα performance που επικοινωνείς με τον κόσμο. Εγώ και ο αδελφός μου είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι. Η μητέρα μου μπορεί να γελάσει με κάποια αστεία. Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και δεν εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ», ανέφερε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Στο πώς αντέδρασαν οι γονείς του στην απόφασή του να μην ασχοληθεί με τη δικηγορία, ο Διονύσης Ατζαράκης παραδέχθηκε ότι αρχικά σημειώθηκαν αντιδράσεις, αλλά εκ των υστέρων η οικογένειά του επικροτεί αυτό που κάνει.

«Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη. Δεν δυσκολεύτηκα να πείσω τη μητέρα μου να παίξει στα βίντεό μου, το δέχθηκε με πολλή χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

«Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες, δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα άσχημα. Έχω πτυχίο δημοσιογραφίας. Έχουμε σπουδάσει στην ίδια σχολή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω περάσει από διάφορες εκπομπές στο παρελθόν. Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό», πρόσθεσε ο Διονύσης Ατζαράκης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.