Ανδρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου: Από τις αγκαλιές στην παραλία στα ξέφρενα πάρτι - Το άλμπουμ των διακοπών τους στην Ίμπιζα (Εικόνες)
Καλοκαιρινή απόδραση στην Ισπανία
Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ίμπιζα με τη Σιμώνη Χριστοδούλου, με το ζευγάρι να απολαμβάνει παραλίες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και βραδινή διασκέδαση
Μια γεμάτη καλοκαιρινή απόδραση στην Ίμπιζα απολαμβάνουν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου, συνδυάζοντας χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα, βόλτες και νυχτερινή διασκέδαση. Μετά τις φωτογραφίες που είχε μοιραστεί η σύζυγός του, αυτή τη φορά ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου που άνοιξε το άλμπουμ των διακοπών τους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νέα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην Ισπανία.
Ανδρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου: Από τις παραλίες μέχρι το ηλιοβασίλεμα
Στις φωτογραφίες, το ζευγάρι εμφανίζεται να εξερευνά διαφορετικές γωνιές της Ίμπιζα και να απολαμβάνει τις ημέρες του με θέα τη θάλασσα. Σε ένα από τα στιγμιότυπα ποζάρουν μαζί σε παραθαλάσσιο σημείο, ενώ σε ένα άλλο η Σιμώνη Χριστοδούλου αγκαλιάζει τον Ανδρέα Γεωργίου στην παραλία, με το ηλιοβασίλεμα να δημιουργεί το φόντο πίσω τους. Το φωτογραφικό άλμπουμ περιλαμβάνει ακόμη μια κοινή τους φωτογραφία κατά τη διάρκεια γεύματος δίπλα στη θάλασσα, αλλά και ένα πορτρέτο της Σιμώνης Χριστοδούλου από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.
Οι διακοπές τους, ωστόσο, δεν περιορίστηκαν στις ήρεμες στιγμές στην παραλία. Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε επίσης φωτογραφία από τη βραδινή τους έξοδο, με το ζευγάρι να διασκεδάζει σε πάρτι και να ποζάρει χαμογελαστό μέσα στο πλήθος. Από τις εικόνες που επέλεξε να δημοσιεύσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η απόδρασή τους στην Ίμπιζα είχε απ' όλα: θάλασσα, χαλάρωση, ηλιοβασιλέματα και έντονη νυχτερινή ζωή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
En