julia_alexandratou
Lifestyle

Δείτε πως ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου λίγο πριν γυρίσει τα πορνό [Εικόνες]

Δείτε ένα από τα μεγαλύτερα αφιερώματα στην πανέμορφη Τζούλια, τότε που δούλευε ως μοντέλο, και δεν περνούσε από το μυαλό της ότι θα γινόταν πορνοστάρ..

Ο λόγος για την εποχή λίγο πριν αλλά και μετά την περίοδο των καλλιστείων, τότε που εργαζόταν ως μοντέλο. Εμείς (όπως και οι περισσότεροι μάλλον) θυμόμαστε πιο έντονα τις γυμνές φωτογραφίσεις της στο Playboy, στο Nitro και αλλού και δεν έμειναν στη μνήμη μας οι φωτογραφίσεις της Τζούλια στις οποίες διαφήμιζε ρούχα ή άλλα gadgets.

Άρθρο του Γιάννη Ξυνόπουλου

Τώρα που πέσαμε πάνω σε αυτές τις παλιές φωτό, εντύπωση μας έκανε πως το 2005 (μια χρονιά πριν χάσει το στέμμα της Σταρ Ελλάς) το Nitro την συνέκρινε με τη Βραζιλιάνα Ζιζέλ! Και ίσως πράγματι η Γαρυφαλλιά (όπως είναι το βαπτιστικό της) να μπορούσε να κάνει μια πολύ καλή καριέρα στο εξωτερικό αν δεν είχε επιλέξει να στραφεί σε άλλα πράγματα. 

Συνέντευξή στο περιοδικό Nitro έδωσε η Τζούλια και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην δώσει μπόλικες ειδήσεις μέσα από όλα όσα είπε!
 
Η σταρ του Σειρηνάκη είχε μίλησει παλαιότερα για τη σχέση που έχει με τα ναρκωτικά, το χρήμα και φυσικά το σεξ!
 
"Όσο για τις βίζιτες, όχι, δεν έχω κάνει, ούτε πρόκειται να κάνω. Γιατί τα ποσά που ζητάω είναι τόσο μεγάλα που δε θέλουν οι άλλοι να πάνε μαζί μου, όχι εγώ. Αυτό που ζητάω εγώ, δεν το δίνει ούτε ο πλουσιότερος άνδρας στη Γη. Κι αν βρεθεί τρελός να το κάνει; Ε, τότε όπως μου έχει πει κάποιος «για τόσα λεφτά, ακόμη κι εγώ θα του καθόμουν", δηλώνει η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro, η Τζούλια Αλεξανδράτου, το είξε ξεκαθαρίσει. «Δεν γουστάρω να είμαι καλό παιδί» λέει και συνεχίζει .. «Μ’ αρέσει να είμαι κακό παιδί –και μ’ αγαπάνε γι’ αυτό. Μαζόχες...». «Δεν έχω κάνει βίζιτες γιατί τα λεφτά που ζητάω δεν τα δίνει ούτε ο πλουσιότερος άντρας στη γη». 

Στην συνέχεια μιλάει για εκείνες που την κακολογούν λέγοντας: «Οι κοπέλες που με θάβουν στην τηλεόραση μπορεί να έχουν πάει με τον επιχειρηματία, με τον Διευθυντή του καναλιού. Ή έχουν κάνει ακόμη και βίζιτες –κι όλα αυτά στα κρυφά. Γι’ αυτό τους βγαίνει όλη αυτή η υποκρισία». 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο Nitro 01/2010

Σχετικά με την εικόνα της προς τα έξω δηλώσει «Η εικόνα που έχει πολύς κόσμος για εμένα, είναι πως είμαι η Πάρις Χίλτον, ότι είμαι «αλλού». Όμως για να είσαι «αλλού» πρέπει να έχεις πάρει κόκα; Το στιλ που έχω στην κάμερα, έτσι όπως φαίνομαι σαν χαμένη, αυτή είμαι εγώ. Απαθέστατη. Όλα αυτά γύρω μου, μου είναι εντελώς αδιάφορα. Το ότι δείχνω χαμένη δεν οφείλεται ούτε στο ότι είμαι πιωμένη ούτε στο ότι έχω πάρει drugs. Είναι η άμυνά μου, η μάσκα μου.» 

«Όσοι λένε ότι αυτοκαταστρέφομαι, ας σκεφτούν πόσο τραγικό είναι να καταστρέφομαι επί επτά χρόνια όντας διαρκώς στην επικαιρότητα. Είναι τόσο θλιβερό... πραγματικά λυπάμαι για μένα, για τα τόσα εκατομμύρια ευρώ που κερδίζω, την τόση αποδοχή από τον κόσμο. Και την τόση ομορφιά, βέβαια, γιατί δε νομίζω να έχει καμία άλλη την ομορφιά μου ή τη δόξα που έχω εγώ στα 23 μου». 

«Δυστυχώς, γι’ αυτό με λυπούνται, διότι δεν μπορούν να έχουν αυτά που έχω εγώ. Και τσαλακώνεται κάποιος που ξέρει καλά ποιος είναι. Μακάρι μάλιστα να τσαλακωθώ κι άλλο, για να βγάλω ακόμη περισσότερο τον εαυτό μου προς τα έξω. Εγώ είμαι άτομο διαστροφικό. Μπορεί να φαίνεται ότι καταστρέφομαι – αλλά πώς καταστρέφομαι; Η υγεία μου είναι μια χαρά, κάνω αυτό που μου αρέσει, είμαι πιο λογική από τους λογικούς».

Για τη σχέση της με τα ναρκωτικά λέει: "Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου ναρκωτικά, ούτε με ενδιέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Ζω υγιεινά, ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή, δεν κάνω καταχρήσεις. Το στυλ που έχω στην κάμερα, έτσι όπως φαίνομαι σαν χαμένη, αυτή είμαι εγώ. Απαθέστατη. Όλα αυτά γύρω μου, μου είναι εντελώς αδιάφορα. Το ότι δείχνω χαμένη δεν οφείλεται ούτε στο ότι είμαι πιωμένη, ούτε στο ότι έχω πάρει drugs. Είναι η άμυνά μου, η μάσκα".