Η γνωστή ηθοποιός Πέννυ Σταθάκη από την σειρά «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» είναι ένα κορίτσι πολύ «ζουμερό» με πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς, που παλαιότερα είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει σεξ ακόμα και σε κομβικό σημείο της Εθνικής Οδού!

Είναι ένα από τα αναγνωρίσιμα κορίτσια της τηλεόρασης, αρκετά ταλαντούχο και ευρηματικό στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram. Για όσους όμως δεν γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Πέννυ Σταθάκη είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Γεώργιου Θεοδοσιάδη.

Έχει επίσης παρακολουθήσει μαθήματα στο Αττικό Ωδείο πάνω στη Βυζαντινή Μουσική και το Κλασικό Τραγούδι.

Πέρα από την υποκριτική, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία λίγο και είναι απόφοιτη από το Δημοσιογραφικό Εργαστήρι. Ακόμα φοίτησε και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Μάλιστα όταν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» έκανε αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή μπροστά στην κάμερα χωρίς δισταγμό. Η αλήθεια είναι πως αυτό το χρονικό διάστημα δεν την βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση αλλά όταν φιλοξενείται σε κάποια εκπομπή, εκεί τα λέει όλα.

«Το σεξ είναι μια βιολογική, εγωιστική ανάγκη. Οι άνθρωποι συνταιριάζουν και εξαντλούν τα βιολογικά τους ένστικτα», λέει ενώ αποκαλύπτει πως έχει κάνει σεξ σε ένα κομβικό σημείο της Εθνικής Οδού.

Δείτε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr