Η Aida Yespica πήγε να απολαύσει τις χαρές της θάλασσας στο πολύ γνωστό στην Ελλάδα στο Miami Beach, φορώντας το Bikini της το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Τώρα για όσους δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτό το κορίτσι, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Aida María κατάγεται από την πολυσυζητημένη Βενεζουέλα, είναι 34 ετών και έχει γεννηθεί στις 15 Ιουλίου 1982 στο Μπαρκισιμέτο, και έχει ύψος 173 εκατοστά.

Η Aida Yespica (Αΐντα Γιέσπικα) (πλήρες όνομα Aïda María Yéspica Jaime) είναι πρώην διαγωνιζόμενη των καλλιστείων, παντρεμένη με τον Leonardo Gonzales (νύμφ. 2012–2013) και πλέον δραστηριοποιείται με επιχειρήσεις στην Ιταλία, τη Βενεζουέλα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισπανία.

Η καριέρα της Aida ξεκίνησε το 2002 στα καλλιστεία εκπροσωπώντας την Βενεζουέλα, όμως παρά του ότι κέρδισε την πρώτη θέση η Mariangel Ruiz κέρδισε η Yéspica έγινε πολύ δημοφιλής στα μέσα ενημέρωσης που την ερωτεύτηκαν.

Η Aida, στις αρχές του 2003, μετακόμισε στο Μιλάνο της Ιταλίας για να ξεκινήσει την σταδιοδρομία ως μοντέλο, που από τότε έχει αποκτήσει αυξανόμενη φήμη στην ιταλική show bizz, ως μοντέλο και showgirl, με πολλά εξώφυλλα περιοδικών (συμπεριλαμβανομένων των Maxim, GQ, Max και Fox ) πραγματοποιώντας 4 γυμνά ημερολόγια (NC) στην Ιταλία (NC Fox 2004, NC GQ 2005, NC Fapim 2005 και NC Riello 2006. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Corriere della Sera την κατέταξε ως μοντέλο στην 1η θέση.

Απολαύστε ακόμα ένα πολύ μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr