Μετά από πολύμηνη σιωπή, ο Μπραντ Πιτ μιλά για τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί στο GQ, για το οποίο φωτογραφήθηκε θλιμμένος με τοπίο πάρκα των ΗΠΑ.

Ο Πιτ μίλησε για το πολύκροτο διαζύγιο, αποκαλύπτοντας πως ένιωθε πολύ στεναχωρημένος τον πρώτο καιρό, με αποτέλεσμα να μείνει σε σπίτι φίλου του. «Ήταν πολύ στενάχωρα στο σπίτι μου στην αρχή, και έτσι πήγα και έμεινα στο σπίτι ενός φίλου μου σε ένα μπανγκαλόου στη Σάντα Μόνικα. Έμεινα για λίγο εκεί, δίπλα στο φίλο μου το Ντέιβιντ Φίντσερ που μένει εκεί. Έχει πάντα την πόρτα του ανοιχτή για μένα και κάναμε πολλά πράγματα και έτσι έμεινα εκεί για ενάμιση μήνα», δήλωσε.

«Η οικογένεια πρώτα. Τα παιδιά είναι τόσο ευαίσθητα. Απορροφούν τα πάντα. Χρειάζεται να τους κρατάς το χέρι και να τους εξηγείς. Χρειάζονται να τα ακούς. Όταν είμαι πολύ απασχολημένος στη δουλειά δεν ακούω. Θέλω να γίνω καλύτερος. Προσωπικά είναι σχεδόν καθυστερημένος όσον αφορά τη διαχείριση των συναισθημάτων μου. Είμαι καλύτερος στο να τα καλύπτω. Μεγάλωσα με έναν πατέρα που τα ήξερε όλα, που ήταν παντοδύναμος, σούπερ δυνατός, αντί να γνωρίζει πραγματικά τον άντρα που ήταν με τις αμφιβολίες και τα άγχη του. Και αυτό με χτύπησε κατάμουτρα με το διαζύγιό μας: Πρέπει να είμαι περισσότερα. Πρέπει να είμαι περισσότερα γι' αυτούς. Πρέπει να τους το δείξω. Και δεν ήμουν καθόλου καλός σε αυτό. Το ξέρω αυτό όταν έχω τα παιδιά και αυτό το δουλεύω τώρα».

Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, αλλά τώρα είναι «καθαρός», πίνοντας μόνο χυμό και ανθρακούχο νερό, όπως αποκαλύπτει. «Φαντάσου ότι έχουμε οινοποιείο (αναφέρεται στο κτήμα τους με την Αντζελίνα στη Νότια Γαλλία). Μου αρέσει το κρασί πάρα πάρα πολύ, αλλά απλά το έχυσα στο έδαφος. Έπρεπε να οπισθοχωρήσω για λίγο. Και ειλικρινά θα μπορούσα να μεθύσω έναν Ρώσο κάτω από το τραπέζι με την ίδια του τη βότκα. Ήμουνα επαγγελματίας. Ήμουνα καλός. Αλλά το έκοψα. Δεν θέλω πια να ζω με αυτόν τον τρόπο. Τώρα πίνω μόνο χυμό κράνμπερι και ανθρακούχο νερό. Θα πρέπει να έχω τα πιο καθαρά ούρα στο Λος Άντζελες!».

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι εκτός από το ποτό έκανε και χρήση ναρκωτικών: «Στις παλιές μέρες που μαστούρωνα ήθελα να κάνω ένα τσιγαριλίκι με τον Τζακ και το Σνουπ και τον Γουίλι. Ξέρεις όταν είσαι τακτικός χρήστης, έχεις αυτές τις πραγματικά ηλίθιες ιδέες. Ε λοιπόν, δεν θέλω να κατηγορήσω τους άλλους αλλά δεν έφτασα ακόμη στον Γουίλι».