Στο νεοκλασικό του Κολωνακίου, στον πεζόδρομο της Μαντζάρου, εδώ και 3 χρόνια έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια ανθρώπων που πίστεψαν στο εγχείρημα τους και κατάφεραν να αποκτήσουν φανατικούς θαμώνες. Οι ιδιοκτήτες Γιάννης Μαρτάτος και Βαγγέλης Πιττερός μαζί με όλη την νεανική ομάδα του μαγαζιού μας προσκαλούν σε ακόμη ένα Street Party το Σάββατο 20 Μαΐου από το πρώι έως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας που θα ξεσηκώσει και φέτος τη βραδινή Αθήνα στους ρυθμούς των Dj Asimo & Dj Bill.

Στην Μαντζάρου 3 χτυπάει η καρδιά της Αθήνας! Με αφορμή την εορταστική ατμόσφαιρα των 3 χρόνων λειτουργίας, σας προσκαλούμε σε ένα Summer Street Party, φορώντας την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση. Με κέντρο το μοναδικό αυτό νεοκλασικό σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017, από το πρωί έως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας, σε ένα υπέροχο all day party, που θα ξεσηκώσει και φέτος τη βραδινή Αθήνα στους ρυθμούς των Dj Asimo & Dj Bill. Εδώ, στο δικό μας στέκι, στον πεζόδρομο της Μαντζάρου 3, το ανανεωμένο business, cocktail bar, restaurant είναι πάντα ανοιχτό να καλωσορίσει θαμώνες και νέα πρόσωπα, προσφέροντας από το πρωί καφέ και σνακ, μεσημεριανές και βραδινές επιλογές πλούσιων γευμάτων και μοναδικά cocktails, σε ένα περιβάλλον πλήρως ανακαινισμένο και κατάλληλο για business ή casual συναντήσεις.

Σας περιμένουμε όλους, αυτό το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017, να απολαύσουμε παρέα από το πρωί έως αργά το βράδυ, τον καφέ, το σνακ, το φαγητό μας, μέσα από ένα αυθεντικό μενού Ελληνικής & Μεσογειακής κουζίνας, ή να δοκιμάσουμε ένα από τα εμπνευσμένα και ιδιαίτερα cocktails του bar, υπό τους ήχους lounge μουσικής, διασκεδάζοντας από τον πεζόδρομο έως την πιο μαγευτική βεράντα της πόλης στον 2ο όροφο, με την υπέροχη φούξια βουκαμβίλια. Η ανανεωμένη αισθητική της Μαντζάρου 3 αναδεικνύει μια hip & chic μαγευτική ατμόσφαιρα, ενώ υποδέχεται όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια επαγγελματική συνάντηση, μια εταιρική εκδήλωση ή ακόμη και ένα γαμήλιο πάρτι, συνοδεία πρωτότυπων γευστικών επιλογών απ’ όλη τη Μεσόγειο και μιας εκλεκτής κάβας, εγχώριων οινοπαραγωγών ή ξένων ετικετών. Ταυτόχρονα, τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης, το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό και το συνεχές ωράριο, καθιστούν το τριώροφο της Μαντζάρου 3 ως τον ιδανικό χώρο για πρωινές ή μεσημεριανές συναντήσεις, αλλά και μικρές απογευματινές αποδράσεις από την καθημερινότητα, ή αξέχαστες βραδινές εξόδους με όλη την παρέα.

Σας περιμένουμε στην Μαντζάρου 3, το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, στο μεγαλύτερο Summer Street Party που έχει γνωρίσει το Κολωνάκι τα τελευταία 3 χρόνια, να διασκεδάσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!