Με ένα μεγάλο πάρτι στον φιλόξενο πεζόδρομο του Κολωνακίου, γιορτάστηκαν τα 4 χρόνια λειτουργίας της Μαντζάρου 3, το περασμένο Σάββατο, όπου η προσέλευση ξεπέρασε τα 2000 άτομα και στην κυριολεξία «πλημμύρισε» το κέντρο της Αθήνας.

Το παρών έδωσαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου οι οποίοι είναι θαμώνες του νεοκλασικού της Μαντζάρου.

Οι οικοδεσπότες Γιάννης Μαρτάτος και Βαγγέλης Πιττερός έδωσαν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό, δημιουργώντας το καλύτερο κλίμα, με ένα πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Δένδιας Νίκος, η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ασημακοπούλου Άννα – Μισέλ, η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Καραμανλή Άννα, ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Ανδρουλάκης Νίκος, ο πρώην υπουργός Υγείας Λυκουρέτζος Ανδρέας και ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας του Δήμου Γλυφάδας Βουγιουκλάκης Αιμίλιος. 

Με την παρουσία τους τίμησαν το πάρτι γενεθλίων της Μαντζάρου ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Μητρόπουλος, ο διευθυντής προγράμματος του Action 24 Κουβαράς Γιώργος, ο επιχειρηματίας Πιτούλης Θαλής, ο στιχουργός Φιλίππου Ηλίας, ο μετεωρολόγος Καλλιάνος Γιάννης, ο ηθοποιός Ιωάννου Μάνος, η νικήτρια του My style rocks Ραμόνα, η παρουσιάστρια Τουντούρη Σοφία, η Αλευρά Ράνια, ο δημοσιογράφος Πιέρρος Γιώργος, η Γκελεστάθη Ιωάννα, ο Σουρέλης Παναγιώτης, η Αναστασάκη Αμέλια, η Σαλαγκούδη Ανθή και πολλοί άλλοι.