Το τρενάκι του Πηλίου είναι κάτι που αξίζει να επισκεφτείς όταν ο δρόμος σου σε φέρει στο βόλο, κι εκεί βρέθηκε η Αναστασία για τις ανάγκες φωτογράφησης με θέμα «οι ομορφιές του Πηλίου» μέσα από το φακό του Δημήτρη Παπαδιακούμη πρόσφερε όμορφες εικόνες μέσα στη φύση.

Διαφορετικά εμφανιζόμενη αυτή τη φορά το κορίτσι από το βόλο ξέροντας να παίρνει και άλλους ρόλους εκτός από τη σέξι πλευρά.. μας εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα και μας αρέσει..

Πως σου φάνηκε η νέα σου φωτογράφιση σου αρέσει η φύση;

Mου αρέσει πάρα πολύ, κάθε φορά το βλέπω όλο αυτό σαν παιχνίδι, από το μέρος που θα πάμε, οι πόζες που θα πάρω, τα καινούργια μέρη που θα δω.. είναι όλα μαγικά.

Βγάζεις καλά λεφτά από τη δουλειά αυτή;

Αρκετά ώστε να καλύπτω τα γυναικεία έξοδα που θέλουμε όλες οι γυναίκες όπως ρούχα καλλυντικά αισθητικούς, πράγματα που λατρεύω.

Σε έχουν κατακρίνει αρνητικά για κόνσπεπτ όπως το πιο αισθησιακό γυμνό;

Τα αποτελέσματα μου είναι πάντα art, με έχουν κρίνει μα δεν ασχολούμαι. Είναι γνώμες δεν ορίζουν αυτό που είμαι. Η κοινωνία είναι εύκολος κριτής της εικόνας, εγώ την εικόνα την βλέπω ως ρόλο πόσο μάλλον όταν η εικόνα μου είναι αυτή μόνο στις φωτογραφήσεις και φυσικά ότι κάνω το κάνω γιατί μου προσφέρει οικονομικούς πόρους για να ζήσω. Όταν δεν μπορώ κάτι δεν το κάνω, όχι όμως ''δεν μπορώ'' για τον κόσμο.

Δείτε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr