Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
mjaa4y7o9puoafqljwhx
Lifestyle

Η Αναστασία Ναστάζια άλλαξε και προκαλεί

Η Αναστασία Ναστάζια άλλαξε κι έγινε Αναστασία Σάσα αλλά συνεχίζει να προκαλεί με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ, αλλά και στην σελίδα της στο Facebook. Η μελαχρινή Βολιώτισσα κάνει τα πάντα για να μας τρελάνει με τα εσώρουχά της.

Η 27χρονη Αναστασία είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή και ζει μόνιμα στο Βόλο αλλά κάνει αρκετές φωτογραφήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ανήκει στο ζώδιο της Αιγόκερου και στην ζωή της όπως έχει εξομολογηθεί παλαιότερα έχει κάνει μόνο δύο σχέσεις.

Η Αναστασία είναι ένα κορίτσι που ασχολείται με όλα. Αν και δουλεύει σε μάρκετ και υποδοχή σε μαγαζιά του Βόλου σε σεζόν και τα τελευταία χρόνια μας ενθουσιάζει με τις φωτογραφίες της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεργαζόμενη με διάφορους φωτογράφους για διαφημίσεις ρούχων σε ιντερνετικές σελίδες, σεμινάρια φωτογραφίας και potfolia φωτογράφων.

Το στυλ που της ταιριάζει και όλοι την ζητάνε είναι κυρίως το σέξι αφού οι πιο πολλές φωτογραφίες της είναι με μαγιό και εσώρουχα μιας και διαθέτει ένα υπέροχο σώμα, αν και δεν το γυμνάζει, όπως υποστηρίζει η ίδια, δηλώνοντας μεγάλη καλοφαγού.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Αναστασία Ναστάζια (ΦΩΤΟ)