Η Σάσα Σταμάτη επισκέφθηκε τον Μάξιμο Μουμούρη και τη Νάντια Γιαννακοπούλου στο σπίτι τους στον Καρέα, με τα τρία κοριτσάκια τους! Ο ηθοποιός και η σύζυγός του μίλησαν για όλα.

«Η γυναίκα μου έταξε τέταρτο παιδί για να κάνουμε τη συνέντευξη!» είπε χαριτολογώντας και συνέχισε: «Αισθάνομαι αμήχανα, μη με ρωτάς αν είμαι ερωτευμένος! Δεν ήξερα ότι θα πάει τόσο μακριά η βαλίτσα.

Εγώ τότε ήμουν ερωτευμένος με την μπάλα του μπάσκετ, αλλά όταν ήρθε η Νάντια σε μένα, τότε ναι, την ερωτεύτηκα! Είμαι μισός Ιταλός, και μιλάω στις κόρες μου ιταλικά! 7 ετών έχασα τη μητέρα μου, αλλά δεν αντιλήφθηκα τότε το μέγεθος της απώλειας.» είπε ο ηθοποιός και η σύζυγός του συνέχισε: 

«Ήμουν ερωτευμένη μαζί του από το σχολείο, ήταν ο πιο δημοφιλής του σχολείου. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα για να βρεθούμε μετά το σχολείο, και από τότε είμαστε μαζί! Του έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά του, σε λάθος ημερομηνία όμως! Δε θα κάνουμε τέταρτο παιδί! Και η δική μου μητέρα έχει αντιμετωπίσει τον καρκίνο, κάτι που σου δημιουργεί μια γενικότερη ανασφάλεια, αλλά έχουμε μάθει να επιβιώνουμε!» δήλωσε η κ. Γιαννακοπούλου, με τη Σάσα να αποθεώνει την οικογένειά τους, λέγοντας συγκινημένη:

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Youweekly.gr