Έτσι, οι φήμες θέλουν τον Σταύρο Νιάρχο και την πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπάμοβιτς, Ντάσα Ζουκοβα να είναι το νέο hot ζευγάρι της διεθνούς showbiz. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολλές και ήδη όλοι μιλούν για ένα νέο μεγάλο έρωτα.

Όπως αναφέρει η «Page Six», η τελευταία κοινή τους εμφάνιση έγινε στο ετήσιο «Acquisition Dinner» στο «Metropolitan» της Νέας Υόρκης, όπου η Ζούκοβα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ενώ πρόσφατα πήγαν μαζί σε event της γκαλερί «Art Basel» του Μαΐάμι, αλλά και σε εκδήλωση του περιοδικού «Garage Magazine».

«Είναι φίλοι εδώ και καιρό και το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να περνούν χρόνο μαζί», αναφέρει πηγή του περιοδικού «Page Six». Ωστόσο, όπως διαβάσαμε σε ελληνικό δημοσίευμα εφημερίδας ο γιος του Φίλιππου Νιάρχου και η καλλονή Ντάσα φαίνεται πως έχουν έρθει πιο κοντά και ανάμεσά τους δημιουργείται ένα τρυφερό ειδύλλιο.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @dasha_zhukova_fp στις

Η Ντάσα Ζούκοβα χώρισε μετά από δέκα χρόνια γάμου από τον μεγιστάνα Ρόμαν Αμπάμοβιτς, με το πρώην ζευγάρι να ανακοινώνει από κοινού το διαζύγιό του, ενώ και ο Σταύρος Νιάρχος χώρισε με την επί επτά χρόνια αγαπημένη του, μοντέλο Τζέσικα Χαρτ (Jessica Hart) .

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @dasha_zhukova_fp στις

Πηγή: Lifeviews.gr