Μπορεί να γνωρίζονται εδώ και καιρό, κυρίως µέσω της δουλειάς, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστηµα έχουν έρθει πιο κοντά.

Ο λόγος για τη Νικολέττα Ράλλη και τον Γιώργο Μαυρίδη, που, όσο περισσότερο γνωρίζονται, τόσο περισσότερη συµπάθεια τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Η Νικολέττα Ράλλη έχει αναλάβει την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκποµπής του ΑΝΤ1 µαζί µε τον Νίκο Αναδιώτη και, όπως είναι λογικό, οι δυο τους, εκτός από επαγγελµατική, έχουν αναπτύξει και φιλική σχέση. Μάλιστα, η Νικολέττα πολλές φορές έχει βγει έξω µε τον Νίκο και τη σύζυγό του.

Από την άλλη µεριά, µετά το πέρας του «Nomads», ο Νίκος Αναδιώτης είναι κολλητός µε τον Γιώργο Μαυρίδη. ∆εν είναι λίγες οι φορές που οι τέσσερίς τους έχουν διασκεδάσει, µε τη Νικολέττα και τον Γιώργο να έρχονται αρκετά κοντά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ηµέρες, Γιώργος και Νικολέττα εθεάθησαν µαζί και στη Χαλκιδική µε ιδιαιτέρως καλοκαιρινή και ανάλαφρη διάθεση. Ο Γιώργος Μαυρίδης θεωρεί ότι η Νικολέττα είναι πολύ όµορφη και σέξι γυναίκα, γεγονός που δεν µπόρεσε να κρύψει και όταν βρέθηκε καλεσµένος στην καλοκαιρινή εκποµπή του ANT1.

Εκεί µίλησε για τις σχέσεις του µε τον Σάκη Τανιµανίδη, το «Nomads» αλλά και τον µεγαλύτερο έρωτα της ζωής του. Φαίνεται, όµως, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας δύσκολα µπορούσε να συγκεντρωθεί, αφού το σέξι µπούστο της παρουσιάστριας του αποσπούσε συνεχώς την προσοχή. «Κατ’ αρχάς, έχεις βάλει αυτό και δεν µπορώ να κοιτάω! Κοιτάω µόνο στα µάτια. Μπορείς να βάλεις ένα µαξιλάρι εκεί, γιατί δεν µπορώ...», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης και έδωσε ένα µαξιλάρι στην παρουσιάστρια να σκεπαστεί, για να µπορεί να συγκεντρωθεί και να απαντάει στις ερωτήσεις.

Τα χαµόγελα και τα βλέµµατα έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν αν µεταξύ τους υπάρχει πια µια τρυφερή φιλία ή κάτι παραπάνω... Ο χρόνος θα δείξει. Αλλωστε, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

 

*Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 25/8/2018