Με αναπάντεχους χωρισµούς «σφραγίζονται» οι τρεις πρώτοι µήνες του 2023, αφού µέσα σε πολύ λίγο καιρό πληθαίνουν οι ειδήσεις για ζευγάρια που δεν άντεξαν µαζί.

Η τελευταία είδηση - βόµβα αφορά τη Λένα ∆ροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούµη, που έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους έπειτα από τέσσερα χρόνια και αφού απέκτησαν ένα παιδί. Οι δυο τους είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόµους τέσσερις µήνες πριν, όµως ήθελαν να το κρατήσουν µόνο για εκείνους.

Γι’ αυτό άλλωστε εµφανίστηκαν χέρι - χέρι στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου καραδοκούσαν οι κάµερες. Σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», κρατούν επαφές για χάρη του γιου τους, ενώ κατά τις ίδιες πηγές θέλουν ο χωρισµός τους να είναι οριστικός.

Η είδηση ότι περιµένουν παιδί χαροποίησε τους θαυµαστές τους, όµως λίγες µέρες µετά «πάγωσαν» µε την είδηση του χωρισµού τους! Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος χώρισαν λίγες µέρες αφότου η ηθοποιός είχε αναρτήσει φωτογραφία γνωστοποιώντας την εγκυµοσύνη της. Όπως υποστηρίζει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον «και οι δύο το σκέφτηκαν καλά, ενώ ανυποµονούν για τη γέννηση του µωρού. Μάλιστα, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης είναι µαζί της σε όλα τα ραντεβού µε τον γυναικολόγο». Το ζευγάρι ήταν µαζί 14 χρόνια, χωρίς να έχει παντρευτεί, ενώ ο σκηνοθέτης έχει αποκτήσει ακόµα ένα παιδί, έναν έφηβο γιο, από προηγούµενη σχέση του.

Ήταν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της σόουµπιζ, µε τις κοινές φωτογραφίες τους να λαµβάνουν εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια. Η Ευγενία Σαµαρά και ο Γιάννης Ποιµενίδης λάτρευαν τα ταξίδια και τις αφιερώσεις που συχνά έκαναν ο ένας στον άλλον. Ήταν µαζί οκτώ χρόνια, µέχρι που έσκασε η είδηση του χωρισµού πριν από λίγες µέρες αποκλειστικά από την εφηµερίδα «ON time»! Τελευταίο στιγµιότυπο που ανέβασαν οι δυο τους είναι από την Ηµέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, όπου πόζαραν χαµογελαστοί στην κάµερα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσµατα της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Εκδροµή». Από τότε δέθηκαν και αποτέλεσαν ένα από τα αγαπηµένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μέχρι τη στιγµή που γράφονται αυτές οι γραµµές κανείς από τους δυο δεν έχει σβήσει τις κοινές φωτογραφίες τους… Ισως να υπάρχει ακόµα ελπίδα για επανασύνδεση.

Τσουνάμι χωρισμών στην showbiz - «Secret» εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Παρασκευή 08/04/2023

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ

Αρχές Φεβρουαρίου άρχισαν οι φήµες που ήθελαν τον Γιώργο Μαυρίδη να περνά κρίση στον γάµο του µε την Κρίστη Καθάργια, ενώ λίγες µέρες µετά η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, που αποκάλυψε πως έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από εννέα µήνες γάµου και το διαζύγιο να είναι συναινετικό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και, αν και διατηρούσαν λίγους µήνες σχέσης, ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να κάνει πρόταση γάµου στην αγαπηµένη του πριν από περίπου δύο χρόνια. Μάλιστα, είχε µοιραστεί και την ιδιαίτερη αυτή στιγµή τους σε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο και σηµείωσε χιλιάδες views και σχόλια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε µε πολιτικό γάµο λίγο πριν από την αναχώρησή τους για το «Asia Express» τον περασµένο Μάιο.

«ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος ∆ηµητρίου χώρισαν έπειτα από δυόµισι χρόνια γάµου και η εκποµπή «Mega Καληµέρα» αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισµού τους.

Συγκεκριµένα, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε όσα γνώριζε για τον χωρισµό της τραγουδίστριας από τον δικηγόρο: «Έχω µιλήσει και µε τις δύο πλευρές. Επιβεβαιώνεται η είδηση του διαζυγίου. Ηταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό, απλώς δεν µπορούσα να το µοιραστώ, γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέµα του χωρισµού τους.

Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήµες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό δεν ήταν χωρίς φωτιά». Και πρόσθεσε ο δηµοσιογράφος: «Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάµο τους. Τελικά, πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Κατατέθηκε το διαζύγιο και θα είναι συναινετικό».

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Τίτλοι τέλους έπεσαν και στη σχέση του Ηρακλή Τσουζίνοφ µε τη Μαρινέλα Ζύλα, όπως αποκάλυψε το «Secret». Ένα ζευγάρι που δηµιουργήθηκε µέσα στο σπίτι του «GNTM 3» και έζησε έναν µεγάλο έρωτα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η αγάπη τους δεν άντεξε στον χρόνο, αφού λίγα χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόµους. Παρ' όλα αυτά, διατηρούν φιλικές σχέσεις. «∆εν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Έχουμε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις», είπε ο νικητής του διαγωνισµού µόδας του Star στο «Secret»

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ την Παρασκευή 08/04/2023
Τσουνάμι χωρισμών στην showbiz - «Secret» εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Παρασκευή 08/04/2023