Η τραγουδίστρια στα τέλη Σεπτεμβρίου , θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου της Θοδωρή Παπαντώνη, στο Νυδρί, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια. Το ζευγάρι μάλιστα την ίδια μέρα θα βαφτίσει και τον γιο του. Η Shaya εκτός όμως από μια ευτυχισμένη μητέρα είναι και επαγγελματίας. Μετά από λίγους μήνες απουσίας από την Ελλάδα, λόγω της συμμετοχή της σε φαντασμαγορικό μιούζικαλ στην Δανία επέστρεψε στην χώρα μας, εμφανίζεται σε μαγαζί της Μυκόνου, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και νέα πράγματα δισκογραφικά.

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο της η Shaya μιλάει στο Καρφί:

Πλέον επιστρέψατε στην Ελλάδα και αυτή την περίοδο κάνετε κάποιες εμφανίσεις στην Μύκονο. Πως νιώθετε που επιστρέψατε στη «σκηνή» και πάλι;

«Ναι εμφανίζομαι καθημερινά στο γνωστό Beach bar Kalua στην Μύκονο και είναι απλά υπέροχα. Γνωρίζω κάθε μέρα υπέροχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και μου δείχνουν τη αγάπη και τον θαυμασμό τους. Κάνω αυτό που μου αρέσει και το απολαμβάνω» .

Τώρα που γίνατε μητέρα, πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας, σήμερα, μετά τον ερχομό του γιου σας;

«Από την ημέρα που έμεινα έγκυος είμαι ένας πολύ πιο χαρούμενος άνθρωπος. Είναι λίγο σαν να κατάλαβα το νόημα της ζωής. Επιδιώκω κάθε μέρα να είμαι καλά και δεν ασχολούμαι με πράγματα ασήμαντα. Θέλω και ο γιος μου να μάθει να κάνει το ίδιο. Επίσης είμαι πιο δυνατή και έχω πάρει την ζωή στα χεριά μου».

Μιλήστε μας λίγο τον σύντροφος σας; Πώς είναι εκείνος ως μπαμπάς;

«Ο άντρας μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος με αρχές και πολλά ταλέντα. Είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και ο γιος του τον λατρεύει. Περιμένουμε πως και πως τον χειμώνα που θα είμαστε πάλι μαζί καθημερινά».

Πως είναι η σχέσης σας μετά τον ερχομό του παιδιού; Ισχύει αυτό που λένε ότι αλλάζουν οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι μετά τον ερχομό ενώ παιδιού;

«Είμαστε πανευτυχείς σαν ζευγάρι μετά τον ερχομό του γιου μας. Εγώ πιστεύω πως μια σχέση δυναμώνει όταν έρχεται ένα παιδί. Ολοκληρώνεσαι σαν άνθρωπος».

Φοβηθήκατε κάποια στιγμή ότι η μητρότητα μπορεί να πάει πίσω την καριέρα σας;

 «Ήμουν τόσο έτοιμη να γίνω μανά που ήξερα πως θα μπορώ να τα βγάλω περά και τα δύο. Είναι δύσκολο πολύ αλλά μου δίνει τόσο χαρά και δύναμη το παιδιού που τα καταφέρνω» .

Γάμος και βάφτιση μαζί στη Λευκάδα τον Σεπτέμβριο. Είναι όλα έτοιμα; Νυφικό βρήκατε ;

«Ναι είναι σχεδόν όλα έτοιμα! Οι τελευταίες πινελιές έχουν μείνει τα όποια θα τα οργανώσω μόλις τελειώσει η σεζόν εδώ στην Μύκονο. Νυφικό έχω βρει και θα κάνω μια τελευταία πρόβα τον Σεπτέμβριο στον Οίκο Τρανούλη» .

Για κάποιους μήνες επιστρέψατε στην Δανία για να συμμετάσχετε σε μιούζικαλ αλλά και για να βρίσκεστε κοντά στην οικογένεια. Πως πήρατε την απόφαση να μείνετε μακριά από τον σύντροφό σας;

«Εάν ήταν ένα μιούζικαλ που δεν είχε τόσο μεγάλη φήμη όπως το “The Book Of Mormon” δεν θα το έκανα. Και εγώ και ο άντρας μου πιστεύαμε πως ήταν ένα καλό βήμα στην καριέρα μου και έτσι πήραμε την απόφαση από κοινού. Ήταν μια από τους πιο δύσκολες περιόδους στην ζωή μου αλλά και από τους πιο χαρούμενους και δημιουργικούς» .

 

 Η απόσταση «φθείρει» τη σχέση;

«Βλεπόμασταν μια φορά τον μηνά για μια εβδομάδα. Δεν νομίζω να φθείρει απλά είναι πολύ δύσκολο και νομίζω πως για τον άντρα μου ήταν λίγο παραπάνω, αφού είχα εγώ τον μπέμπη μαζί μου».

Σας γνωρίσαμε το 2003 ενώ συμμετείχατε στις Ηi-5.Ti είναι αυτό το οποίο θυμάστε πιο έντονα από εκείνη την εποχή;

«Γενικά μου λείπει εκείνη η εποχή. Ήταν όλα πιο ωραία. Η Ελλάδα γενικά ήταν πιο χαρούμενη. Κάναμε κάτι πολύ δημιουργικό με τους καλύτερους του χώρου. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και με πάθος όλες μας τότε. Ήμασταν μεγάλες σταρ από το πουθενά. Νομίζω η πιο ωραία ανάμνηση μου είναι από την συναυλία μας στον Λυκαβηττό, είχα πραγματικά την αίσθηση ότι οι φαν μας έδωσαν τόσο πολύ αγάπη που δεν ένιωθα τα πόδια μου να ακουμπάνε στην σκηνή…πραγματικά νόμιζα πως πετούσα. Έτσι αποφάσισα να κάνω τα tattoo φτερά στους αστράγαλους μου για να μην το ξεχάσω ποτέ».

Υπήρξαν δυσκολίες στα πρώτα σας βήματα;

«Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος να μην περάσει δυσκολίες κάποια στιγμή στη καριέρα του, είτε στη αρχή είτε κατά την διάρκεια. Δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα αλλά εάν έχεις πάθος για αυτό που κάνεις τα ξεπερνάς και προχωράς. Θέλει σκληρή δουλεία και σωστές αποφάσεις.

 

Έχετε κάνει πολλές επιτυχημένες δουλειές. Ποια είναι η συνεργασία που θέλετε να κάνετε και δεν έχετε κάνει ακόμα;

«Έχω τόσο πολύ πάθος με την μουσική που το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορώ να δουλεύω με ταλαντούχους σύνθετες, να έχουμε χημεία και να δημιουργούμε ωραία τραγούδια».

Υπάρχει κάτι που θα αλλάζετε από την μέχρι τώρα πορεία σας στο καλλιτεχνικό στερέωμα;

«Ότι και να έχω κάνει μέχρι σήμερα το έκανα με πολύ αγάπη και όρεξη. Έχω ζήσει τόσο ωραίες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και ευχαριστώ τόσο πολύ τους φαν μου που είναι διπλά μου σε όλο αυτό το ταξίδι. Έχω πολλά όνειρα ακόμα και ένα από αυτά είναι να ακουστεί λίγο περισσότερο η μουσική μου στο εξωτερικό αφού το μεγαλύτερο ρεπερτόριο είναι στα ξένα» .

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια; Ετοιμάζετε κάτι καινούργιο δισκογραφικά;

«Συνεχώς ετοιμάζω πράγματα!!! Ετοιμάζω κάποια ντουέτα με καλλιτέχνες από το εξωτερικό και κάποια projects δικά μου. Πιστεύω πως θα τα ακούσετε σύντομα» .