Μπορεί να έχει δείξει αρκετές φορές τα γυμνασμένα, δίμετρα πόδια της, αλλά η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σίγουρα δεν έχει ξαναφορέσει τόσο σέξι ρούχο.

Βέβαια μπορεί το σκίσιμο να ήταν σχεδόν απαγορευτικό, αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε άνετη και με αυτοπεποίθηση μέσα στο Zeus +Dione φόρεμά της.

Η κριτής δεν εμφανίστηκε στην δοκιμασία των κοριτσιών παρά μόνο στο στούντιο την ώρα της αποχώρησης, με αποτέλεσμα το μοντέλο να κεντρίσει αμέσως όλα τα βλέμματα.

Μετά πάντως την προβολή του επεισοδίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες με το φόρεμά της στο Instagram, δείχνοντας ξανά και ξανά το βαθύ ντεκολτέ της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα φόρεμα με ένα εντυπωσιακό, σέξι, σχεδόν μέχρι τον αφαλό σκίσιμο που σπάνια βλέπουμε σε ρούχο κριτή σε ριάλιτι.

Οσο για την αποχώρηση, από το παιχνίδι έφυγε η Αγάπη Ολαγκμπέγκι, η οποία δεν έκανε αρκετά ώστε οι κριτές να της δώσουν μία ευκαιρία.

Παρότι το σκίσιμο ήταν σχεδόν απαγορευτικό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε άνετη, με αυτοπεποίθηση και στιλάτη, αποδεικνύοντας πως φοράει το ρούχο και δεν την… φοράει.

Απολαύστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr