Οι παραγωγοί του σόου είχαν ζητήσει άδεια για γυρίσματα και σε άλλες παραλίες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ενέκρινε όμως άδεια κινηματογράφησης μόνο για τον «Μαύρο Κάβο», που είναι από τις πιο απομονωμένες παραλίες του νησιού.

Τη συγκεκριμένη παραλία, η οποία δεν είναι από τις πλέον γνωστές, έχουν ανακαλύψει κατά καιρούς διάφορα ταξιδιωτικά σάιτ και blogs. Στην απομονωμένη αυτή παραλία φθάνει κανείς οδηγώντας μέσα από ένα λαβύρινθο από χωματόδρομους.

Σύμφωνα με όλα όσα έγιναν γνωστά, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο. Οι παραγωγοί είχαν απευθυνθεί σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προκειμένου να πραγματοποιηθούν σε κάποια γνωστά ξενοδοχεία γυρίσματα. Ωστόσο, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από καμία επιχείρηση, που προφανώς δεν θέλησε να συνδεθεί το brand της με ένα τόσο «προχωρημένο» τηλεοπτικό προϊόν. Μπορεί τη συγκεκριμένη εκπομπή να τη βλέπουν περισσότεροι από έξι εκατομμύρια τηλεθεατές του σταθμού RTL II σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί επικριτές αυτού του format, οι οποίοι ζητούν να σταματήσει να προβάλλεται. Δείτε τις φωτο και το βίντεο στο Lifeviews.gr