Ανοιχτό προσκλητήριο για αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στον Βόλο που θα… μαγέψει και φέτος απευθύνει ο Δήμος Βόλου σε Ελληνες και ξένους μέσω της 34ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia. Με σύνθημα «Ο Βόλος μας μααγεύει» θα παρουσιαστεί το πλούσιο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν σχεδόν 40 ημέρες και οι επισκέπτες της έκθεσης θα προσκληθούν να έρθουν στον Βόλο για να μπουν σε γιορτινό πνεύμα κάτω από τον «μπλε ουρανό», το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον «ιπτάμενο» Αη – Βασίλη με το έλκηθρό του.

Ο προορισμός Volos Pelion it’s true, μαζί με τον Δήμο Βόλου και την Ενωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, θα συμμετέχει από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στην έκθεση Philoxenia στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα D.

 

Στη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και ο προορισμός Βόλος – Πήλιο για τις γιορτές, ενώπιον δημοσιογράφων και εκπροσώπων τουριστικών γραφείων, προκειμένου να εντάξουν την περιοχή στον κατάλογο των γιορτινών τουριστικών προτάσεών τους.

Μάλιστα το περίπτερο του Δήμου Βόλου που θα… μυρίζει Χριστούγεννα θα φιλοξενήσει και δύο event.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο περίπτερο 15 stand 22A ο master chef και καταγόμενος από Μακρινίτσα Τιμολέων Διαμαντής θα ετοιμάσει «ξεχασμένες γεύσεις του Πηλίου» που θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν οι επισκέπτες.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι από το περίπτερο του Volos Pelion θα προσφέρονται δροσιστικά cocktail με βάση το τσίπουρο και θέμα «γεύσεις και αρώματα του Βόλου χωρίς γλυκάνισο».