Ανατροπές και αυξημένες απαιτήσεις είχε το χθεσινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model καθώς είχαμε όχι μια αποχώρηση αλλά δύο. Στο ριάλιτι μόδας έμειναν επτά κορίτσια και η δοκιμασία την οποία έπρεπε να φέρουν εις πέρας ήταν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Οι διαγωνιζόμενες μεταφέρθηκαν στη δεκαετία του ’80 και αφού έφτιαξαν μαλλιά, επέλεξαν το ιδανικό ντύσιμο και μακιγιάζ, έπρεπε να εντυπωσιάσουν με τις πόζες τους. Μάλιστα, έπρεπε να χορέψουν μέσα σε μια disco και την ίδια ώρα να ποζάρουν στον φωτογράφο.

Οι κριτές αποφάσισαν ότι η καλύτερη φωτογραφία ήταν αυτή της Άννα Αμανατίδου. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στις παίκτριες πως θα αποχωρήσουν δύο κορίτσια από το GNTM. Συγκεκριμένα, αποχώρησε η Έλντα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, αλλά και η Ειρήνη Ερμίδου, καθώς δεν τα πήγε καθόλου καλά με τον χορό.

Μετά την αποχώρηση Ειρήνης-Έλντας, η τελική πεντάδα του διαγωνισμού είναι: Ειρήνη Καζαριάν, Άννα Αμανατίδου, Εύη Ιωαννίδου, Εβελίνα Σκίτσκο και Μαριάννα Παινέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: