Ο γνωστός παρουσιαστής, που έκαψε με φωτογραφίες την Αργυρώ και τον Γιάννη του «Power Of Love» καθώς απέδειξε ότι γνωρίζονται από το παρελθόν και ήταν ζευγάρι, έδειξε ακόμα ένα βίντεο μέσα από την εκπομπή του «Για την παρέα».

Πρωταγωνίστρια και πάλι η Αργυρώ Τσιοράνου, η παίκτρια την οποία θα δούμε μάλλον να αποχωρεί από το σπίτι «της αγάπης» λόγω της κρυφής της σχέσης με τον Γιάννη και την αποκάλυψη του μεγάλου τους ψέματος.

Στο συγκεκριμένο βίντεο τη βλέπουμε σε ρόλο τραγουδίστριας και με βίντεο κλιπ, να εκτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας Lana del Rey. Η εκτέλεση της όμως δεν άφησε ικανοποιημένο τον παρουσιαστή που της έκανε μερικές δεύτερες.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί από την σελίδα του Facebook της εκπομπής του «Για την παρέα»:

 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο επίκεντρο των συζητήσεων στο σπίτι του «Power Of Love» αλλά και στο twitter βρίσκεται η σχέση που μπορεί να είχε ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου πριν μπουν στο ριάλιτι αγάπης.

Οι υπόλοιποι παίκτες αλλά και η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησαν στο τελευταίο επεισόδιο που είδαμε από τον Γιάννη και την Αργυρώ να απαντήσουν στο ερώτημα αν γνωρίζονται και αν ήταν στο παρελθόν ζευγάρι.

Οι τόνοι ανέβηκαν, ο Γιάννης αρνήθηκε ότι γνωρίζονται σημειώνοντας για άλλη μια φορά ότι την έχει δει απλά από μακριά μια φορά στο club, ενώ η Αργυρώ τα πήρε στο κρανίο με τις κατηγορίες δηλώνοντας ότι την τρώει η αδικία.

Τελικά όμως όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης και η Αργυρώ όντως γνωρίζονται από το παρελθόν, και στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε φωτογραφίες των δύο τους από το παρελθόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: