Ο Χρήστος Ζαμπούνης έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο των media ως ο κορυφαίος μπον βιβέρ και ο απόλυτος γνώστης του σαβουάρ βιβρ.

Παρουσίασε εκπομπή, έκανε πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και χαίρει της εκτίμησης της υψηλής κοινωνίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Χρήστος Ζαμπούνης όμως σήμερα εργάζεται ως ξεναγός, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.

«Έκανα μία εκπομπή στην τηλεόραση πριν 20 χρόνια και έκτοτε δεν έχω ξανακάνει. Μέχρι πρότινος δεν είχα καν συσκευή» αποκάλυψε ο Χρ. Ζαμπούνης και συνέχισε: «Όταν παρουσίαζα το Prive δεν είχα τηλεόραση και με μάλωνε η Έλενα Κατρίτση γιατί δεν έβλεπα καν την εκπομπή που παρουσίαζα». Σήμερα, προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην, εργάζεται ως ξεναγός. Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Είναι αλήθεια ότι εργάζομαι ως ξεναγός. Ξενάγησα χθες στο Μουσείο της Ακρόπολης και ήταν αναβάπτιση».

Όταν ρωτήθηκε τι επαγγέλλεται σήμερα, ο Χρήστος Ζαμπούνης εκείνος δήλωσε: «Είμαι εκδότης βιβλίων, είμαι συγγραφέας, δημοσιογράφος και ξεναγός».

Σε ό,τι αφορά την οικονομική του κατάσταση, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχω φτάσει στο σημείο να δω στον τραπεζικό μου λογαριασμό υπόλοιπο μηδέν… Χάρη στην καλοσύνη φίλων και πουλώντας ακίνητα για να πληρώσω την εφορία είμαι ακόμη ζωντανός».

Όσο για την ερώτηση αν θα έστελνε ποτέ γυμνή του φωτογραφία αν φλέρταρε στο internet με κάποια κοπέλα, ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Αν μία κοπέλα δεν έτρωγε το φαγητό της και ήθελε να το φάει, θα της έστελνα γυμνή μου φωτογραφία… Με προσεγγίζουν μέσω Facebook. Έχω προτάσεις, τι να κάνουμε;».

Σε πιο προσωπικές ερωτήσεις ο Χρήστος Ζαμπούνης αποκάλυψε: «Ένας κύριος για να ασπαστεί μία κυρία την αρραβωνιάζεται. Δεν θυμάμαι πόσους αρραβώνες έχω κάνει… Δεν έχω κάποια σχέση αυτή την περίοδο, τα χελιδόνια πλησιάζουν. Βεβαίως λέω την ηλικία μου, είμαι 58 ακριβώς».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: