Όσο βρισκόταν σε χριστουγεννιάτικες διακοπές σε εξωτερικά μέρη, η Nina Agdal δεν άφησε μέρα να περάσει που να μη μας δείξει τον εαυτό της στην παραλία.

Συνήθως με το 50% ή και το 0% από το μαγιό. Δηλαδή τόπλες ή ολόγυμνη. Τα εξωτερικά μέρη έμειναν πίσω, επέστρεψε στη βάση της, αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν. Αντιθέτως, οι συνήθειες εμπλουτίστηκαν με συστατικά που την καθιστούν ακόμα πιο ακαταμάχητη. Αν υποθέσουμε ότι είχε αφήσει ένα ελάχιστο κενό.

Τώρα ίσως και να τρυπάει το ταβάνι της η καλλονή από τη Δανία, αφού δεν είναι απλώς γυμνή. Δεν είναι απλώς γυμνή και ξαπλωμένη. Στο κόνσεπτ έχει προστεθεί και το πάντοτε σέξι ως θέαμα, το στοιχείο τις εφίδρωσης.

Η Nina Agdal θεώρησε ότι ο καλύτερος τρόπος κι η καταλληλότερη στιγμή να προωθήσει το νέο επεισόδιο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube από το δωμάτιο που έκανε σάουνα. Γυμνή, ξαπλωμένη και ιδρωμένη. Με το ένα της χέρι να καλύπτει το στήθος και το άλλο να τραβάει τη σέλφι.

Αυτό που επίσης βλέπει κανείς είναι πως η Nina Agdal ακόμα κι άβαφη που είναι, δεν έχει διαφορά με το να είναι βαμμένη. Το ίδιο υπέροχα μάτια, το ίδιο όμορφο πρόσωπο.

[caption id="attachment_34793" align="alignnone" width="1619"] Nina Agdal[/caption]