MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα γιατί την έκοψαν (vid)
vg6bzgt4a5kgkp6ltlch
Lifestyle

MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα γιατί την έκοψαν (vid)

«Ντρέπομαι πάρα πολύ» είπε η Σοφία από τη Θεσσαλονίκη. «Δεν πρόλαβε να μου ψηθεί το καλαμάρι. Και είχα μόνο δύο πράγματα στο πιάτο μου. Ντρέπομαι πάρα πολύ, αλήθεια», είπε κλαίγοντας.

«Μήπως ξέρεις πώς είναι στα ιαπωνικά το λάστιχο από πατερίτσα;», ήταν η επική ατάκα του Κουτσόπουλου για το ψημένο καλαμάρι που ετοίμασε.

Η Σοφία από τη Θεσσαλονίκη έκανε δυναμική είσοδο στην οντισιόν του MasterChef, καθώς ήταν αυτή που τα έβαλε με άλλη διαγωνιζόμενη πριν ξεκινήσουν, λέγοντάς της χαρακτηριστικά πως «Σπυριδούλα, προκαλείς από τώρα κι έχεις μπει στη black list, να ξέρεις».

Η Σπυριδούλα, εκτός από τη μαύρη λίστα στην οποία μπήκε, μπήκε και στην επόμενη φάση του MasterChef, σε αντίθεση με τη Σοφία, η οποία κόπηκε από τους κριτές.

Αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του! Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν οι κριτές!

Η Σοφία, λοιπόν, η οποία μίλησε και στα ιαπωνικά με τον Σωτήρη Κοντιζά, παρουσίασε στους κριτές ψητό καλαμάρι με μυρωδικά και πουρέ από αβοκάντο. «Είμαι σίγουρη ότι θα με περάσετε», είπε στους κριτές, ωστόσο, οι ίδιοι είχαν αντίθετη άποψη.

Το καλαμάρι της δεν ήταν σωστά ψημένο, με τον Λεωνίδα Κουτσούπολο να την ρωτάει: «Μήπως ξέρεις πώς είναι στα ιαπωνικά το λάστιχο από πατερίτσα;».

Ο Πάνος Ιωαννίδης της έδωσε ένα “ναι”, ωστόσο, Κουτσόπουλος και Κοντιζάς της είπαν “όχι”, με την παίκτρια να βγαίνει από την αίθουσα και να ξεσπάει σε κλάματα.

«Δεν πρόλαβε να μου ψηθεί το καλαμάρι. Και είχα μόνο δύο πράγματα στο πιάτο μου. Ντρέπομαι πάρα πολύ, αλήθεια», είπε κλαίγοντας η Σοφία.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα