Αν έπρεπε να πάρει βραβείο κάποιος της ελληνικής showbiz για το #10yearschallenge τότε θα έπρεπε να είναι νικήτρια ξεκάθαρα η Ζένια του Power of Love.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή παίκτρια που γεννήθηκε την Ρωσία και αμέσως ξεχώρισε στο ριάλιτι αγάπης είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με πριν μερικά χρόνια.

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο από τα παλιά, τότε που δεν είχε κάνει καμία παρέμβαση στο πρόσωπό της και όπως αποδεικνύεται ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με σήμερα.

Έχοντας άλλο χρώμα στα μαλλιά, (ήταν ξανθιά) άλλο σχήμα στα φρύδια και όχι τόσο φουσκωμένα χείλη, το μόνο σίγουρο είναι πως η Ζένια του Power of Love κατάφερε να αλλάξει συγκλονιστικά μέσα σε μία δεκαετία.

Η Ζένια Σολδάτου ήταν από τα κοριτσάκια που, ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά μόδας και τις φωτογραφίσεις μοντέλων, έκανε όνειρα για το μέλλον της. Ετσι, ήδη από τα 17 χρόνια της δοκίμασε τις δυνάμεις της στον χώρο. Εκανε φωτογραφίσεις για περιοδικά και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε επιδείξεις.

Στην πορεία τελείωσε τις σπουδές της στις τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ ξεχωριστή θέση στη ζωή της είχε πάντοτε και ο χορός. Η Ζένια έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά μαγαζιά της βόρειας Ελλάδας, της Κρήτης και της Κύπρου, ενώ έχει πάρει μέρος και σε video clip γνωστών τραγουδιστών. Η πιο πρόσφατη συνεργασία της ήταν με τους Τus και Σάκη Βέρρο.

Δείτε τη στο facebook.com και στο instagram.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: