Μέχρι την μαγευτική Σιγκαπούρη ταξίδεψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, Celebrity Travel.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του GNTM, μίλησε για όλους και για όλα. 

 
 
 
View this post on Instagram

Fourth time is the charm ???? #nyc #sunday

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Η ίδια μεταξύ άλλων απάντησε πρώτη φορά για το κρυφό γάμο, που φημολογείται ότι έκανε, με τον Γιάννη Καραβασάνη, το 2015 στην Αμερική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

«Κατάλαβες υπάρχει και η φήμη ότι είμαι παντρεμένη, είδες; Δεν σχολιάζω προσωπικά θέματα αλήθεια γιατί ειδικά αυτό το θέμα αφορά έναν άνθρωπο που δεν είναι στη δημοσιότητα, ένας άνθρωπος που δεν έχει το βήμα να απαντήσει και να μιλήσει. Ένας άλλος που δεν είναι του κάνεις κακό και τον προσβάλλεις και την οικογένεια του, είναι πολύ σημαντικό. Για μένα που είμαι γυναίκα είναι άκομψο να μιλάω για αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης ποιες είναι οι πραγματικές σχέσεις της με την Μαίρη Συναντσάκη σε σχέση με τα όσα ακούστηκαν μετά την απόφαση να παρουσιάσει η ίδια φέτος τα Madwalk, αλλά μίλησε και για την πρώτη γνωριμία της με την Έλενα Χριστοπούλου, που ήταν και η αιτία για να ακολουθήσει το μόντελινγκ! 

«Όταν άνοιξε η πόρτα σηκώθηκε είπε "αυτή είναι δικιά μου". Εγώ επειδή ήμουν εκεί για κάποιο άλλο λόγο, φοβήθηκα και είπα αυτή η κυρία είναι πολύ έντονη...! Μου μίλησε πέντε λεπτά μου εξήγησε τα πράγματα και εγώ είπα σας ευχαριστώ πολύ γεια σας. Όμως τότε μου είπε "σε μένα θα λες μόνο ναί".» είπε ανάμεσα σε άλλα για την Έλενα!