Πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao ανέφερε πως η Βίκυ Κάβουρα διατηρεί δεσμό με τον Σάββα Γκέντσογλου κάνοντας λόγο για «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη, γεγονός που διέψευσε το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Η κούκλα ηθοποιός, η οποία ποτέ δεν έχει δώσει τροφή για σχόλια που αφορούν στην προσωπική της ζωή, ξέσπασε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, διαψεύδοντας την είδηση.

«Τροφή για σκέψη. Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις.

Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό.

Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη», έγραψε η ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας τη θέση της. Αυτό το διάστημα η Βίκυ Κάβουρα πρωταγωνιστεί στην απίθανη παράσταση «Διπλή ταρίφα» στο θέατρο Αθηνά.