Άλλοι ανακυκλώνουν σχέδια. Εκείνη ανακυκλώνει υλικά και δημιουργεί ρούχα couture στην Εβδομάδα Μοδας Υψηλής ραπτικής του Παρισιού. Τα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη την έβαλαν στα καλύτερα looks του μήνα όταν οι βραβευμένες με Grammy, Chloé X Halle, προστατευόμενες της Beyonce, φόρεσαν τα φορέματα της στο Χόλυγουντ! Η Armine Ohanyan ένιαι πολύ νέα, την ενδιαφέρει η ανακύκλωση και η προστασία του περιβάλλοντος και πιστεύει πως μπορεί να δημιουργήσει ρούχα από κάθε πιθανό υλικό, όπως τα καλαμάκια που ανακύκλωσε πάνω σε couture ρούχα! H Αμερικανίδα σχεδιάστρια μιλά στο Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου

Πείτε μας για την έμπνευση της συλλογής
«Το παιχνίδι μεταξύ σχημάτων, φωτός και κινήσεων έρχεται για να δημιουργήσει μια επιδέξια αρμονία. Βασίζομαι σε έναν εξωπραγματικό κόσμο όπου διατηρείται η ομορφιά της φύσης. Ωστόσο, η φύση απειλείται από τον άνθρωπο, οπότε δίνω την προσοχή στις αιτίες της καταστροφής, όπως η κλιματική αλλαγή, η ρύπανση. Με ενδιαφέρει ,όμως, πολύ η άγρια φύση και ο βιότοπος. Έτσι, χρησιμοποιώντας τα πλαστικά απορρίμματα ως κεντήματα και επεξηγώντας την αλλαγή των χρωμάτων της υδρόβιας χλωρίδας, καταγγέλλω τα οικολογικά εγκλήματα»

Με ποιο τρόπο βάζετε στην couture τη νέα τεχνολογία;

«Με την τρισδιάστατη εκτύπωση, χρησιμοποιώντας υλικά λιγότερο συνηθισμένα σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα όπως η σιλικόνη και τεχνικές, όπως η κοπή λέιζερ που ενισχύουν τις δημιουργίες με μια σύγχρονη εικόνα, ακόμη και φουτουριστική, αποκαλύπτοντάς την ως ενσάρκωση της νέας γενιάς στο Couture»

Τι γνώμη έχετε για τις Ελληνίδες;
«Η Ελληνίδα φέρει μια κομψότητα που αναμιγνύεται με την απλότητα και την υπερηφάνεια. Αλλά κατά τη γνώμη μου εξακολουθεί να έχει κάποια εμπόδια και πρέπει να απαλλαγεί από αυτό που οι άνθρωποι σκέφτονται γι 'αυτήν. Να ζείτε ελεύθερες»

Oι βραβευμένες με Grammy, Chloé X Halle, προστατευόμενες της Beyonce, φόρεσαν τα φορέματα της στο Χόλυγουντ