Η Αθηνά Χαϊκάλη εμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90 και έκανε θραύση στις αθηναϊκές πίστες με τις πρώτες επιτυχίες της.

Η νεαρή τότε τραγουδίστρια αποτελούσε τη νέα γενιά των λαϊκο-ποππ τραγουδιστών και μία από τις πιο αισθησιακές παρουσίες του πενταγράμμου, κάτι που έδειξε εκτός από τα βίντεο κλιπ και στις γυμνές φωτογραφίσεις της στην Ελληνική έκδοση του περιοδικού Playboy για τον Νοέμβριο 2000.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 όμως η Αθηνά αποφάσισε να αποσυρθεί από το τραγούδι, να παντρευτεί τον αγαπημένο της και να φτιάξουν μαζί οικογένεια στη Ζάκυνθο.

Η τραγουδίστρια έκανε την επανεμφάνισή της μετά από μία δεκαετία σχεδόν και πριν λίγο καιρό σε νοσταλγικό πάρτι για τα '90s την ξαναείδαμε να τραγουδάει μπροστά σε κοινό.

Φανερά πιο όριμο το κορίτσι που γνωρίσαμε στα '90s, η Αθηνά έδειξε ότι το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη και δεν το ξέχασε παρόλα τα χρόνια της αποχής της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει σελίδα στο Instagram, και θα πρέπει να της κάνετε αίτηση για να μπορέσετε να δείτε τις φωτογραφίες της που δημοσιεύει: instagram.com/athina_haikali/

Δείτε την Αθηνά Χαϊκάλη στα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:

Απολαύστε ορισμένες από τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις: