Λίγες ώρες μετά το τέλος της συναυλίας της Pink  στο Βερολίνο, ο Θέμης Γεωργαντάς βολτάρει σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα  της περιοχής και μιλά στο Secret για την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ-1, τα τηλεοπτικά του σχέδια  αλλά  για την φίλη του Φαίη Σκορδά «Λατρεύω τα ταξίδια και τις συναυλίες φυσικά» παραδέχεται ο επιτυχημένος παρουσιαστής που σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ παραμένει στο κανάλι με το After Dark βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες για ολοκλήρωση της συνεργασία τους
«Απλά δεν υπέγραψα ακόμη γιατί είναι εξωτερική παραγωγή και υπογράφω με την εταιρεία όχι με το κανάλι. Μάλιστα όλο τον Αύγουστο θα παίζει επαναλήψεις η εκπομπή  ενώ για την νέα χρονιά συζητάω και κάτι άλλο με τον ΣΚΑΙ. Είναι πολύ ευχαριστημένο το κανάλι και φυσικά και εγώ πολύ» αποκαλύπτει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Χαρούμενος για το νέο του ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής εξηγεί πως τελικά κατέληξε σε συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου «Ήταν ένα όνειρο που το είχα τρία χρόνια στο μυαλό μου. Έτσι έκανα συζητήσεις  με διάφορα κανάλια και είχα από τρία πρόταση.  Αποφάσισα να το κάνω με τον ΣΚΑΙ που ήταν και το πρώτο κανάλι που με προσέγγισε» δηλώνει στο Secret  και ξεκαθαρίζει «Βεβαίως το είχαμε συζητήσει και με τον ΑΝΤ-1 αλλά κούμπωσε καλύτερα στον ΣΚΑΙ». 

Με την Φαίη δεν ήταν μόνο συνεργάτες αλλά  έγιναν και καλοί φίλοι με την παρουσιάστρια να μαθαίνει πολύ νωρίς τα σχέδια του Θέμη  «Με το που έκανα τα πρώτα ραντεβού την ενημέρωσα, της είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Ήταν η πρώτη που το συζήτησα όταν ακόμα δεν το ήξερε κανείς.  Όφειλα να την ενημερώσω γιατί ένα χρόνο νωρίτερα πάλι είχα συζητήσει για να φύγω αλλά τελικά παρέμεινα στο Πρωινό. Από τότε λοιπόν μου είχε πει εννοείται πως θα την κάνεις την εκπομπή και θα είμαι από τις πρώτες καλεσμένες σου…»  Η Φαίη τήρησε τον λόγο της με αποτέλεσμα να συζητηθεί έντονα η εμφάνιση της στο παλτό του Θέμη Γεωργαντά καθώς  κάνει σπάνια εμφανίσεις και δεν είχε εμφανιστεί ούτε σε εκπομπή του ΑΝΤ-1 «Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Τηλεφώνησα στην Φαίη μετά την πρώτη εκπομπή και της είπα θα έρθεις την άλλη εβδομάδα; Μου λέει αμέσως ναι. Συγκινήθηκα πολύ. Και η Ναταλία που είμαστε κολλητοί δεν πήγε στην Μελέτη με την οποία είναι στο ίδιο κανάλι και ήρθε σε μένα. Τι σημαίνει αυτό;  Είναι επιλογή σου να στηρίξεις κάποιον και συμβαίνει συχνά. Είναι πολύ όμορφο.

 

 

 

 

 

 

Ο ίδιος δεν ξυπνάει με την έννοια της τηλεθέασης ενώ  ως ένας από τους πιο έμπειρους παρουσιαστές γνωρίζει καλά πως το καινούργιο θέλει το χρόνο του «Νουμεράκιας δεν είμαι, μπορεί να έρθει το μεσημέρι και να μην ξέρω τα νούμερα όμως ξέρω τη σημασία τους και δεν τα σνομπάρω. Με μια ολοκαίνουργια εκπομπή πρέπει να χτίστες το κοινό σου. Οπότε αυτό θέλουμε να κάνουμε» εξηγεί ενώ αναφέρεται και στους  τηλεοπτικούς «αντιπάλους» του «Με τον Γρηγόρη έχουμε συνεργαστεί και κάναμε και παρέα, είναι μαχητής. Με τη Μελέτη δεν έχουμε γνωριστεί όμως θα πω ‘’respect’’.Υπάρχει χώρος για όλους  και είναι υγιές να δουλεύουν περισσότεροι άνθρωποι». Από το After Dark πέρασαν δυνατά ονόματα  που όλα τους εμπιστεύτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη τον Θέμη Γεωγαντά «Έχω χτίσει μια υπέροχη σχέση με τους καλεσμένους μου και με στηρίζουν απλοχερα. Αυτή είναι η δύναμή μου όλα αυτά τα χρόνια»

Αν και χαρούμενος άνθρωπος, ο Θέμης Γεωργαντάς έχει και τις δυσκοίλιες στιγμές του που όμως προτιμά να τις περνά μόνος του και να μην βγάζει μιζέρια «Αυτοί που γελούν πολύ κρύβουν και πολύ πόνο. Έχω πονέσει πολύ κυρίως στην προσωπική μου ζωή εδικά μετά τον χαμό του πατέρα μου. Πιστεύω ωστόσο την θετική ενέργεια και πιστεύω πως πρέπει να ξορκίζεις τη μιζέρια» ολοκληρώνει