Αύριο, Σάββατο 03 Αυγούστου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:
Ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ανοίγει τα χαρτιά του στα «Π» και στον Γιώργο Αυτιά

«Το σχέδιό μας για συντάξεις και εισφορές»

· Σε ένα μήνα απο τώρα η νομοθετική πρωτοβουλία για πλαφόν, που θα προβλέπεται και στις δύο περιπτώσεις

· Αίρονται όλες οι αδικίες του Νόμου Κατρούγκαλου

· Επανεξετάζεται από την αρχή όλο το ισχύον καθεστώς

· Απροσδιόριστος ο αριθμός των αποδοχών-μαμούθ, που δίνονται σε μεγάλο βαθμό χρόνου επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικός πίνακας με παραδείγματα για τις στρεβλώσεις του νόμου


Το κύκλωμα λαθρεμπορίας και ο υπόδικος αρχηγός του Λιμενικού, κ. Ράπτης

Παρέμβαση δικαιοσύνης για το παραδικαστικό
Ο «κοριός» της ΕΥΠ, ο ρόλος του «υπουργού» και οι καταγγελίες για «οργάνωση» εκδοτών και εισαγγελέων


Αδ. Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης
«Στόχος μας η επανεκκίνηση της βιομηχανίας»


Παρασκήνιο
Τι συνεπάγεται η επιστροφή της Γιάννας
Ο. Κωνσταντινόπουλος, Αντιπρόεδρος της Βουλής
«Τίτλος τιμής η εντολή Τσίπρα να μην ψηφιστώ»

Γράφουν οι:
Θ. Σκυλακάκης, Υφυπουργός Οικονομικών
Πίσω από κάθε αριθμό υπάρχουν άνθρωποι
Φ. Αραμπατζή, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Ο αγροδιατροφικός τομέας στο επίκεντρο

Λόγω Πολάκη
«Εμφύλιοι» απειλούν ξανά τον Αλέξη

Καλοκαιρινή Στήλη
Νέο μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ με Στουρνάρα
Κάθε Σάββατο ένα δροσερό...«Freddo Capuccino»

Μύκονος
Χίλιες και μία νύχτες για την κόρη του Τραμπ

359_2
PROTOSELIDO_0308_2019_3

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Το Σάββατο 3 Αυγούστου κυκλοφορούν με 4 μεγάλες προσφορές

Το ολοκαίνουριο βιβλίο του Δημήτρη Γρηγοράκη, «Πρακτικός οδηγός για τα Αυτοάνοσα» που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ ξανά!

Όλο και περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα μάς απασχολεί η έξαρση των κρουσμάτων των αυτοάνοσων διαταραχών. Μάλιστα πολλοί κάνουν λόγο για μία σύγχρονη πανδημία. Μία πανδημία που η επίπτωσή της σε πολλές περιπτώσεις αφορά κοντινούς ανθρώπους μας, όπως στενούς φίλους και συγγενείς. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά αυτοάνοσα νοσήματα, καθένα από τα οποία μπορεί να προσβάλλει τον οργανισμό με ποικίλους τρόπους. Σύμφωνα με τον AARDA (American Autoimmune Related Diseases Association), σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 100 γνωστές χρόνιες μη αναστρέψιμες παθήσεις που εμφανίζουν ως κοινό σημείο αναφοράς (προσβολής) το ανοσοποιητικό σύστημα (AARDA 2019). Την ίδια ώρα, οι ερευνητές υποπτεύονται ότι τουλάχιστον άλλες 40 επιπλέον παθήσεις έχουν αυτοάνοση υποδομή (AARDA 2019). Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Υγείας (ΝΙΗ 2015) κάνει λόγο για μια οικογένεια χρόνιων ανίατων ασθενιών, οι οποίες αναπτύσσονται όταν υποκείμενες βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα οδηγούν τον οργανισμό στο να επιτεθεί στα δικά του όργανα, ιστούς και κύτταρα. Ανάλογα με τη γονιδιακή ευαισθησία του καθενός μας, πλήττεται ένα συγκεκριμένο όργανο στόχος. Η ονοματολογία των αυτοάνοσων νοσημάτων είναι σχετική με το όργανο ή τον ιστό στον οποίο επιτίθεται το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό όμως που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ενώ μπορεί να υπάρχουν δεκάδες σπάνιες και μη αυτοάνοσες διαταραχές, στην πραγματικότητα όμως είναι η εξής ΜΙΑ: Εκείνη της προσβολής του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι γνωστό ότι η ανάπτυξη, ωρίμανση και επομένως η ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι κατεξοχήν διατροφοεξαρτώμενη. Συνεπώς, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων κρουσμάτων πέρα από την εκάστοτε φαρμακευτική αγωγή κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η διατροφική φροντίδα του πολύτιμου ανθρώπινου συστήματος που ονομάζεται ανοσοποιητικό. Όλο και περισσότερα επιστημονικά δεδομένα τονίζουν τη σημασία των διατροφικών συστατικών στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι βέβαιο ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως πολλές φορές και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην ουσιαστική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών. Σε κάθε περίπτωση, η αποκλειστική φαρμακοκεντρική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων δεν μπορεί παρά να αποτελεί μία μονομερή φροντίδα.

Το νέο βιβλίο από τη σειρά Σύγχρονη Λογοτεχνία, «Συνωμοσίες γυναικών» της Αννεμαρί Σένλε!
Αυτή την εβδομάδα, τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν το καλύτερο δώρο για τις διακοπές σας. Το εκπληκτικό βιβλίο «Συνωμοσίες γυναικών» της Αννεμαρί Σένλε από την επιτυχημένη σειρά «Σύγχρονη Λογοτεχνία», που θα σας κρατήσει συντροφιά αυτό το καλοκαίρι.

Ένας ολοκαίνουριος τόμος με Σκανδιναβικά Σταυρόλεξα. 
Αυτό το καλοκαίρι ακονίστε το μυαλό σας με τα πιο επίκαιρα , σύγχρονα, πρωτοποριακά, ψυχαγωγικά αλλά και εκπαιδευτικά, σκανδιναβικά σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες… και όχι μόνο! Αυτή την εβδομάδα αποκτήστε τον ολοκαίνουριο τόμο του καλύτερου σταυρολεξικού περιοδικού, 96 σελίδων, και διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία και στις διακοπές με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής!

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για την θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, «Shirley Valentine» με την Μπέσυ Μάλφα.
Η γλυκόπικρη κωμωδία «SHIRLEY VALENTINE» του Willy Russell ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα...