Αλάτι & Πιπέρι της Σαρακοστής αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά
Το αγαπημένο περιοδικό μαγειρικής Αλάτι & Πιπέρι έρχεται σε ένα σαρακοστιανό τεύχος, χωρίς κρέας
Το αγαπημένο περιοδικό μαγειρικής Αλάτι & Πιπέρι έρχεται αυτό το Σάββατο με ένα σαρακοστιανό τεύχος, χωρίς κρέας
Αφιέρωμα στην πατάτα, τον παστό μπακαλιάρο, το ταχίνι, τα όσπρια, τα θαλασσινά, τις πίτες, τους χαλβάδες
Ακόμα πολλές συνταγές με υλικά της εποχής