Έχουν αναλάβει δύο από τους πιο μισητούς ρόλους στην ελληνική τηλεόραση φέτος. Όταν ο Οσμάν από το «Κόκκινο Ποτάμι» συναντούσε τον Μελέτη των «Άγριων Μελισσών» σε σειρά του MEGA.


kontasntis-meletis-agries-melisses

Είναι οι χαρακτήρες που ακούν κάθε φορά τα «εξ' αμάξης» για τους ρόλους που υποδύονται στις δυο πιο επιτυχημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Από τη μία ο γλοιώδης Μελέτης, το τσιράκι του Δούκα, έτοιμος να κάνει όποια βρομοδουλειά του αναθέσει το αφεντικό του στις «Άγριες Μέλισσες» και από την άλλη ο φανατισμένος Οσμάν, ο Τούρκος που ζητά το αίμα των Ελλήνων στο «Κόκκινο Ποτάμι».
osman-skini-kokkino-potami

Ο Λάμπρος Κτεναβός και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι δυο ηθοποιοί που είχαν την τύχη να πάρουν έναν ρόλο σε δυο πολύ σημαντικές τηλεοπτικές παραγωγές φέτος. Για τον δεύτερο, είχαμε διαβάσει ξανά πως έκανε το ντεμπούτο του τηλεοπτικά μέσα από τις καθημερινές σειράς των Ακρίτα - Κυρίτση στο MEGA.

Ωστόσο, φαίνεται πως Κτεναβός και Γεροντιδάκης είχαν συναντηθεί, πολύ νέοι και σχεδόν αγνώριστοι, σε μια άλλη επιτυχημένη σειρά του MEGA. Υποδύονταν τους γείτονες - συμμαθητές της κόρης του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στη σειρά «L.A.P.D.», όπου πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Κρατερός Κατσούλης και Γιώργος Χρυσοστόμου.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του MEGA, όπως είναι αναρτημένο στο YouTube, Λάμπρος Κτεναβός και ο Γιώργος Γεροντιδάκης εμφανίζονται (στο 16'28'') να παρακολουθούν τη μπουγάδα της κόρης του αστυνομικού.