Τίτλους τέλους έπεσαν στην εκπομπή «Γλυκιές Αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου από τον ΣΚΑΪ μετά από οκτώ χρόνια.

Ο pastry chef μίλησε στο «Happy Day» όπου με ειλικρίνεια εξήγησε τους λόγους που η εκπομπή σταμάτησε να προβάλλεται.

«Σταματώ τις Γλυκιές Αλχημείες για φέτος και βλέπω τι θα κάνω του χρόνου. Πρέπει να κάνω ένα καινούριο βήμα, πάντα στη ζωή μου κάνω επανεκκινήσεις. Με ενδιαφέρει κάθε επόμενο βήμα να είναι όλο και καλύτερο.

Φέτος ήταν όγδοη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα, είχαμε μια εικόνα κινηματογραφική. Εκεί κατάλαβα ότι όλη αυτή η δουλειά που κάναμε δεν στηρίχτηκε από το κανάλι, έτσι όπως έπρεπε να έχει στηριχτεί. Την έβαλαν στις 2 το μεσημέρι Σάββατο και έπαιζε μέχρι και Ιούνιο. Ποιος θα καθίσει να δει εκπομπή ζαχαροπλαστικής το καλοκαίρι.

Το κανάλι μου είπε ότι για να μου αλλάξει την ώρα θα πρέπει να κάνουμε λιγότερες εκπομπές. Να κάνουμε 12 εκπομπές αντί για 20 και να την βάλουμε 17:40 της Κυριακής και να παίζει μία εκπομπή τον μήνα. Αυτό, δυστυχώς, από το κανάλι δεν τηρήθηκε. Γυρίζαμε εκπομπές και έβλεπα 3 Κυριακές συνεχόμενες, μετά έκανε να παίξει ενάμιση μήνα η εκπομπή και το κοινό άρχισε να με χάνει. Δεν είχε πιστό ραντεβού με τον τηλεθεατή.

Κάποια στιγμή τώρα θα γυρνούσαμε τις πασχαλινές εκπομπές και μου λένε δεν ξέρουμε πότε θα παιχτεί, να γυρίσετε τις υπόλοιπες 5 εκπομπές που έχουν μείνει να τις παίξουμε τον Ιούνιο. Τους είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο στις εκπομπές γιατί κάνω κακό στον εαυτό μου. Ήταν μία απόφαση δική μας, από την παραγωγή, να πούμε στο κανάλι ότι δεν θα συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό και σταματήσαμε πάρα πολύ φιλικά. Θα δω με πολύ ηρεμία τι θα κάνω την επόμενη σεζόν» κατέληξε ο Στέλιος Παρλιάρος.