H ομάδα του Εξαρχείων πάντα πιστή στις παραδόσεις μας αλλά παράλληλα βιώνοντας μια ολότελα διαφορετική μεγάλη εβδομάδα, ετοιμάζει μια σειρά εκπομπών που υπόσχονται να γίνουν η καλύτερη παρέα σας και να κρατούν λαμπάδα αναμμένη την ιερότητα αυτών των ημερών.

Θεματικές και οδοιπορικά που μας οδηγούν στην ουσία των γεγονότων που στοιχειοθετούν το θείο δράμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μεγάλη Δευτέρα και δημοσιοποιούμε για πρώτη φορά έναν κόσμο αρχαίων προφητειών που προανήγγειλαν τον ερχομό του Ιησού.

Μεγάλη Τρίτη και μετά το Τροπάριο της Κασσιανής ακουσμένο από την τετράφωνη ανδρική χορωδία της Λυρικής στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στον Πειραιά, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Θεμιστόκλη Σερμιέ.

Μια μοναδική εκτέλεση του πολυαγαπημένου Τροπαρίου.

Ακολουθεί εκπομπή όπου με την αρωγή του ανεπανάληπτου Παπαγιώργη του Μεταλληνού, του αγαπημένου μου συνεργάτη Γιώργου Αλεξάνδρου και του μέλους του Σύριζα Σωκράτη Τσατσούλη, οδοιπορούμε το δύσβατο και εν πολλοίς Άγνωστο μονοπάτι της αδελφικής σχέσεως Χριστιανισμού και Σοσιαλισμού.

Μεγάλη Τετάρτη στην καρδιά της μεγάλης εβδομάδος ένα άγνωστο ιστορικό οδοιπορικό «Η Λόγχη του Λογγίνου», από το όνομα του Ρωμαίου εκατόνταρχου που τρύπησε τα πλευρά του Ιησού.

Μεγάλη Πέμπτη θα ακουστεί η λειτουργία των 12 Ευαγγελίων. Ημέρα Δίκης του Θεανθρώπου και εμείς οδοιπορώντας το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Νικοδήμου αποκαλύπτουμε την πραγματική Δίκη του Ιησού. Μια Αποκάλυψη Τώρα με εύγλωττη την σύγκρουση του αρχιερέα των Φαρισαίων Καϊάφα με τον αρχιερέα των προσήλυτων Νικόδημο. Μία σύγκρουση που οδήγησε τον Πιλάτο στο «ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ».

Τη "Μεγάλη Παρασκευή", ημέρα της Σταυρώσεως και του Επιταφίου θρήνου και η αφιερωματική εκπομπή μας αποκαλύπτει για πρώτη φορά άγνωστες πληροφορίες σχετικά με τον αληθινό λόγο του Χριστού, βγαλμένες μέσα από το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Πρωθιερέα του χριστιανισμού Αποστόλου Πέτρου. Μία σπανία εμπειρία που μας βοηθά να κατανοήσουμε το βάθος της χριστιανικής διδασκαλίας.

Όλες οι εκπομπές μας θα ακουστούν 22.00 με 24.00 στον 90.1 FM στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ πλην Μεγάλης Τρίτης όπου θα προηγηθεί το Τροπάριο της Κασσιανής.

Καλή Ανάσταση σε όλους και Υγεία με την βοήθεια του Θεού και την δική μας Πρόνοια.