Η Άννα Βίσση, με όμορφα τραγούδια και μελωδίες, αλλά και με τους εκλεκτούς καλεσμένους της, γέμισε με μουσική τα σπίτια και τις καρδιές μας μέσα από το MEGA.

Μετά την τεράστια επιτυχία του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος, μέσω του MEGA, μας θύμισε ότι μπορεί να μένουμε σπίτι, ωστόσο δεν είμαστε μόνοι μας και μπορούμε ακόμα και από τον καναπέ μας να «ταξιδέψουμε» μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου, η απόλυτη ελληνίδα σταρ μας χάρισε μια μοναδική βραδιά διασκέδασης και αξέχαστων συναισθημάτων.

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στυλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση, «έντυσαν» αυτή την ιδιότυπη συναυλία, που απόλαυσαν χιλιάδες τηλεθεατές μέσω του MEGA, που στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε καταφέρνει, μέσα από το πρόγραμμά του, να προσφέρει «ανάσες» ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας στους τηλεθεατές του.



Από τα πρώτα λεπτά τα social media πήραν φωτιά με το #SpitiMeTinAnna να εκτοξεύεται στην πρώτη θέση των trends με περισσότερες από 14 χιλιάδες αναρτήσεις.

«Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση», ήταν τα πρώτα λόγια της Άννας Βίσση, η οποία άνοιξε την τηλεοπτική της συναυλία λίγο μετά τις 23:00. «Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς» με την τραγουδίστρια να μας καλεί να «θυμηθούμε, να τραγουδήσουμε, να ερωτευθούμε», και να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε.

Εξάλλου «ένα σύννεφο περαστικό ήταν και αυτό καρδιά μου». «Θα ξαναείμαστε μαζί. Όχι… όχι… το χέρι δε στο αφήνω. Όχι… όχι… δεν πάω πουθενά», τραγούδησε στο MEGA, ανοίγοντας την αγκαλιά της και στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας τις δύσκολες στιγμές που ζούμε.

Η σπουδαία τραγουδίστρια, με μια παρέα από αγαπημένους και καταξιωμένους μουσικούς, οι οποίοι κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, μας ταξίδεψαν μουσικά και μας προσέφεραν στιγμές χαλάρωσης, νοσταλγίας αλλά και κεφιού, συναισθήματα που έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια νοστάλγησε και ταξίδεψε μέσω της μουσικής στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κύπρο. Σε αυτό το ταξίδι δεν έλειπαν φυσικά οι συνοδοιπόροι, αγαπημένα πρόσωπα της ερμηνεύτριας αλλά και πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι με μηνύματά τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής εξέφρασαν την αγάπη τους στην τραγουδίστρια και τόνισαν πως χρειαζόμαστε διαλείμματα από την καθημερινότητα, όπως αυτό που φρόντισε να προσφέρει το MEGA στους τηλεθεατές του.

«MEGAmou έκανες την Ελλάδα ξανά μια μεγάλη παρέα, Σ’ ευχαριστούμε», «Σε λατρεύω MEGA, σ’ αγαπώ Άννα», «Ο καλύτερος τρόπος για να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ Πρωτομαγιάς», «Μια ζεστή αγκαλιά με MEGA και Άννα Βίσση. Μια μεγάλη καρδιά, ένα υπέροχο κανάλι», ήταν μερικά από τα μηνύματα των τηλεθεατών.

Η συγκίνηση ήταν ιδιαίτερη όταν η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «12» και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι που όλοι έχουμε αγαπήσει, με τους τηλεθεατές να συμμετέχουν ενεργά και να γίνονται μια παρέα από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου: «Άννα είσαι θεά, πόσο σε αγαπάμε, ευχαριστούμε MEGA», «Άννα ζούμε για να σ’ ακούμε», «Όπου Έλληνας στον πλανήτη βλέπει Άννα και MEGA».

Την τηλεοπτική αυτή συναυλία τίμησαν με την διαδικτυακή παρουσία τους αγαπημένα πρόσωπα της Άννας Βίσση, ανάμεσά τους: η κόρη της Σοφία Καρβέλα, ο κορυφαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ στον οποίο η αγαπημένη τραγουδίστρια σε μια μοναδική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση, τραγούδησε για τα γενέθλιά του, η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη, η μοναδική ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα αλλά και ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Μια αξέχαστη βραδιά Μια ακόμη αξέχαστη βραδιά και ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, από εκείνα που η χαρισματική Ελληνίδα ερμηνεύτρια ξέρει να δημιουργεί και να παρουσιάζει απλόχερα στον κόσμο που την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. «Αννούλα σ’ αγαπάμε, καλό μήνα σε όλους», «Ποια να συγκριθεί μαζί σου Άννα», «Ζεσταίνεις τις καρδιές μας στις δύσκολες στιγμές που ζούμε», ήταν μερικά από τα σχόλια των τηλεθεατών, οι οποίοι κράτησαν παρέα στην τραγουδίστρια και έμειναν μαζί της μέχρι το τέλος της συναυλίας.

Μείναμε μέσα, τραγουδήσαμε, περάσαμε καλά με αγαπημένα μας τραγούδια, κάτι που τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι μας, μια ανάσα διασκέδασης και μια μεγάλη αγκαλιά είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να ξεχάσουμε, έστω και λίγο, την καθημερινότητα. Η μοναδική αυτή βραδιά στο MEGA ήταν το διάλειμμα που χρειαζόμαστε. Ήταν το κουράγιο για να αντέξουμε και όλοι μαζί να περάσουμε την πρωτόγνωρη αυτή δοκιμασία.

Λίγο μετά τις 2 μετά τα μεσάνυχτα το ταξίδι αυτό τελείωσε, ωστόσο το MEGA ανανέωσε το ραντεβού του με τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη πολύ σύντομα με περισσότερες τέτοιες βραδιές!