Τα Παραπολιτικά σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν ή περισσότερους τόμους της νέας σειράς βιβλίων της Εκδοτικής Αθηνών, «Ιστορία της Ορθοδοξίας – Η ζωή του Χριστού», ακολουθώντας ένα από τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Παραγγελία από Σημείο Πώλησης: Μπορείτε να παραγγείλετε τον τόμο ή τους τόμους που χάσατε σε οποιοδήποτε σημείο πώλησης Τύπου σε όλη τη χώρα (περίπτερα, κιόσκια, πρακτορεία τύπου, κ.τ.λ.). Απλά ζητήστε από τον εφημεριδοπώλη να σας φέρει την εφημερίδα/ες με τον τόμο/ή τους τόμους που χάσατε. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 211 10 91 100 ή στο 210 6901412, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00.

2. Τηλεφωνική παραγγελία και αποστολή μέσω courier με αντικαταβολή: Καλέστε στο 211 1091100, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00 και δηλώστε τα στοιχεία αποστολής σας (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, πόλη, Τ.Κ., όροφο) καθώς και το έντυπο/α που θέλετε να προμηθευτείτε (με τον τόμο ή τους τόμους που χάσατε). Η χρέωση ανά παραγγελία θα είναι 1,70€ (έως 2 κιλά βάρος) και 1,60€, πλέον ΦΠΑ, για την αντικαταβολή, επιπλέον της αξίας του εντύπου.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στο subscribe@parapolitika.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας για την παραγγελία σας.

3. Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία κάθε τεύχους θα υπάρχει διαθέσιμη ποσότητα στο κατάστημα "Press Gallery" στον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, Χαλάνδρι, Αθήνα.