Αυτή την Κυριακή 24.05 ένα μοναδικό αφίερωμα στην μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού, από τον Νίκο Μουρατίδη, στα Παραπολιτικα 90,1.

Στις 23 Μαΐου είναι η επέτειος της γέννησης της Βίκυς Μοσχολιού. Αν ζούσε θα γινόταν 77 ετών. Αν ζούσε θα άκουγε το μεγάλο αφιέρωμα της εκπομπής Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ που ετοίμασε ο Νίκος Μουρατίδης και θα την ακούσουμε την Κυριακή, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM.

Πολλοί λένε πως ήταν η μεγαλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια, όλων των εποχών. Ένα κορίτσι που λάτρευε τα τραγούδια – βρέθηκε να κάνει σεγόντα σε όλους τους μεγάλους: Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης, Γαβαλάς, Περπινιάδης… μέχρι που την άκουσε ο Σταύρος Ξαρχάκος…

Η Βίκυ Μοσχολιού με την φωνή της, το ήθος της, την στάση της απέναντι στην μουσική, με τις επιλογές της και με τα μοναδικά τραγούδια που της έγραψαν μουσικοί και στιχουργοί… έμεινε στην ιστορία.

3 ώρες Βίκυ Μοσχολιού. Όλα τα μεγάλα τραγούδια – Όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί: Ξαρχάκος, Ζαμπέτας, Καλδάρας, Άκης Πάνου, Σπανός, Μούτσης, Γκάτσος, Μάνος Ελευθερίου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Τσιτσάνης, Θεοδωράκης, ακόμα και Χατζιδάκις!!!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM

«Η μικρή μας Πόλη» Κυριακή 24 Μαΐου 6μμ-9μμ