Στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 μίλησε η Κωνσταντίνα Τσιάγκα, φιλόλογος-επιμελήτρια των εκδόσεων Πεδίον εκδοτική, για την προσφορά της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ «Κηπουρική για όλους».

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη έκδοση» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι «έχει καταπληκτικές φωτογραφίες, πάρα πολύ ωραίο χαρτί, πάρα πολύ ωραίο τύπωμα και ότι είναι πάρα πολύ ωραία».

Αναφερόμενη στη χρηστικότητα του βιβλίου τόνισε με νόημα για το βιβλίο ότι «είναι πάρα πολύ χρήσιμο ειδικά για εμάς που ζούμε στα μεγάλα αστικά κέντρα, που δεν έχουμε κήπο που δεν ζούμε σε μονοκατοικίες μας δίνει έναν «μπούσουλα» πάρα πολύ απλό και πάρα πολύ εύκολα εφαρμόσιμο ακόμη και στις γλάστρες μας, ακόμη και στις ζαρντινιέρες μας να φυτέψουμε και να καλλιεργήσουμε καταπληκτικά και πάρα πολύ εύκολα λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά. Είναι μια τάση της εποχής η οποία καλύπτει μια πολύ μεγάλη γκάμα πραγμάτων».

«Και με τη σφραγίδα της Larousse που αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατι η Larousse όσον αφορά ειδικά τα πιο εκλαϊκευτικά ζητήματα τα επιστημονικά είναι πραγματικά αυθεντία και για αυτό προσπαθούμε να διατηρούμε τη συνεργασία μας πολύ σταθερή μαζί της» σημείωσε με νόημα.