Το σύνθημα για τη δυναμική έναρξη της νέας σεζόν στο Mega δίνουν από μεθαύριο η ανανεωμένη «Κοινωνία Ωρα Mega» και τα δελτία ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Στις 5.30 το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα μας λένε την πρώτη καλημέρα και θα βρίσκονται στις τηλεοπτικές οθόνες μέχρι και τις 10. Το επιτυχημένο δίδυμο θα μας μεταφέρει με άποψη, ρυθμό, ταχύτητα, αξιοπιστία, αλλά και χιούμορ την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουμε για το ξεκίνημα της ημέρας.

Στη 1 μ.μ., η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, την πρώτη αναλυτική καταγραφή των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Τα Σαββατοκύριακα τη σκυτάλη θα παίρνει η Μαριλένα Γεραντώνη, συνεχίζοντας την ίδια επιτυχημένη πορεία.

Στις 19.45 από Δευτέρα έως Πέμπτη η Ράνια Τζίμα θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την παραδοσιακή εγκυρότητα του Mega και τις σημαντικές υπογραφές του δημοσιογραφικού δυναμικού του. Η γνωστή δημοσιογράφος συνεχίζει με την ίδια μαχητικότητα, δυναμισμό και καθαρή ματιά να καταγράφει την ειδησεογραφία, να αναδεικνύει όλα όσα οι άλλοι δεν μπορούν να πουν, να δίνει έμφαση στον άνθρωπο και να μην αλλάζει χρώματα και γωνίες.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή την μπαγκέτα στα «MEGA Γεγονότα» θα κρατά η Κατερίνα Παναγοπούλου, προερχόμενη από τις ειδήσεις του Star.

Ξεχωριστό τόνο στο φετινό πρόγραμμα του ιστορικού σταθμού θα δώσουν τα δύο νέα, εβδομαδιαία τοκ σόου, που θα παρουσιάζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.