Το GNTM επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και οι κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός πήραν θέση και υποδέχτηκαν τα επίδοξα μοντέλα, στα οποία φέτος συμπεριλαμβάνονται αγόρια και κορίτσια.



Κατά την έναρξη του ριάλιτι η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε μια από τις αλλαγές που θα γίνουν την φετινή σεζόν, λόγω κοροναϊου: «Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κοροναϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk. Τι σημαίνει αυτό: Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp».

Από την πρεμιέρα φυσικά δεν έλειπε και το νέο μέλος του GNTM ο Γιώργος Καραβάς, ο ποίος θα είναι ο «μέντορας» των συμμετεχόντων.

Ο ίδιος από την πρώτη ημέρα έδωσε στα υποψήφια μοντέλα τις πολύτιμες συμβουλές, τα εμψύχωνε και τα καθοδηγούσε λίγο πριν εμφανιστούν μπροστά στους 4 κριτές, ενώ παράλληλα έκανε και την πρόβλεψη του για το αν θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ποια είναι όμως τα αγόρια και τα κορίτσια που εμφανίστηκαν στο πρώτο επεισόδιο του GNTM;

Κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για τα bootcamp;

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η Μαρινέλα Ζίλα πήγε στο GNTM 3, με απόλυτο στόχο την είσοδό της στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Η μόλις 19 ετών καλλονή από την Αλβανία εντυπωσίασε τόσο τον νέο coach, Γιώργο Καράβα όσο και τους τέσσερις κριτές, οι οποία φυσικά της έδωσαν τέσσερα «ναι» και την πέρασαν στην επόμενη φάση.

H Χρύσα Καβράκη , η Κριτικιά καλλονή από τα Χανιά η οποία σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο της κάνει aerial dance ξετρέλανε τους κριτές με τις τέλειες αναλογίες της και τελικά πήρε τέσσερα «ναι».

Στον φετινό κύκλο του Greece’s Next Top Model οι τέσσερις κριτές θα έχουν από μία Wild Card και θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν μόνο μια φορά! Όποιος παίκτης παίρνει την Wild Card θα περνάει στην επόμενη φάση, ακόμη και αν δεν συμφωνούν οι κριτές.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη που κατάφερε να πάρει Wild Card είναι η Νικολέτα Αλαφούζου! Η 18χρονη φοιτήτρια βρέθηκε μπροστά τους τέσσερις κριτές και κατάφερε να εξασφαλίσει μόνο δύο «ναι».

Η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν ήταν σύμφωνες στο να περάσει στην επόμενη φάση. Ωστόσο, η παίκτρια έσπευσε να ρωτήσει: «Γνωρίζω ότι υπάρχει μια κάρτα που αν τη χρησιμοποιήσετε μπορώ να περάσω»!

Τότε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποφάσισε να αλλάξει γνώμη και της έδωσε την Wild Card!

Τέλος από τις οντισιόν του GNTM πέρασε και η Βερονίκη, η συμμετέχουσα που αποκάλυψε ότι είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ, αλλά σταμάτησε για λόγους υγείας. Η όμορφη νεαρή αρχικά εντυπωσίασε τους κριτές με την πασαρέλα της αλλά και το κορμί της, όμως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, στάθηκαν εμπόδιο από το να πάρει το εισιτήριο, αφού πήρε μόνο δυο ναι από τον Άγγελο Μπράτη και την Ζενεβιέβ Μαζαρί.


ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

Στον περσινό κύκλο του GNTM η Μαρία η Αγρότισσα κατάφερε να μπει στο παιχνίδι και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το δικό της παράδειγμα αποφάσισε να ακολουθήσει και ο αγρότης Πασχάλης Ηλιάδης, όπως είναι το όνομα του.
Ο ίδιος δήλωσε ότι πέρα από την μόδα ασχολείται και με τον αγροτικό τομέα κι έχει πολλά στρέμματα από χωράφια στα Φάρσαλα που μένει. Μάλιστα πρόσφερε στους τέσσερις κριτές χαλβά Φαρσάλων για να τους «γλυκάνει» και να του δώσουν τα πολυπόθητα ναι.
Οι ίδιοι, αφού δοκίμασαν τον χαλβά, έμειναν με το στόμα ανοιχτό με το σώμα του Πασχάλη αλλά η Βίκυ Καγιά φάνηκε προβληματισμένη με το ύψος του που ήταν 1,79. Το ίδιο κι ο Δημήτρης Σκουλός που τελικά δεν του έδωσε «ναι» αλλά τελικά κατάφερε να περάσει με την βοήθεια των υπόλοιπων κριτών.

Ο 19χρονος Αντρέας Αθανασόπουλος με καταγωγή από την Αμαλιάδα, έχει ταξιδέψει σε Παρίσι και Μιλάνο, όπου έχει κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις και τώρα αποφάσισε να συμμετάσχει στο GNTM. Ο ίδιος εμφανίστηκε στο πλατό και οι τέσσερις κριτές εντυπωσιάστηκαν με την ομορφιά του, Αυτό που δεν άρεσε, ωστόσο στους κριτές ήταν το σώμα του, καθώς θα τον ήθελαν περισσότερο γυμνασμένο. Ο 19χρονος διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως εξαιτίας των Πανελληνίων άφησε το μπάσκετ και τον εαυτό του, με συνέπεια να πάρει είκοσι κιλά. Πλέον τα έχει χάσει και προσπαθεί να επανέλθει στην φόρμα του. Τελικά όμως με τέσσερα ναι κατάφερε να περάσει στο bootcamp.

O 24χρονος Δημήτρης Κοκονάκης, από τα Χανιά, ασχολείται με το μόντελινγκ και την γυμναστική, ενώ όπως αποκάλυψε ήταν Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά, όταν έκανε την στρατιωτική του θητεία. O νεαρός υποψήφιος εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ομορφιά του, το κορμί του αλλά και τον τρόπο που περπατά και φυσικά, πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM.

Φυσικά από το ριάλιτι μόδας του Star δεν θα έλειπαν και plus size μοντέλα, όπως ο 28χρονος από την Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Μελισσάς. Ο ίδιος μπήκε στο πλατό με φοβερή αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και κέρδισε τους κριτές, μάλιστα δεν δίστασε να περπατήσει με ψηλοτάκουνα, αφού όπως αποκάλυψε στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το pole dancing, κερδίζοντας τελικά μία θέση στο bootcamp.

Τέλος άλλος ένας Θεσσαλονικιός έκανε την εμφάνιση του στο πρώτο επεισόδιο του GNTM 3, Ο 24χρονος Δαμιανός Καρπουζάκης, αθλητής και Personal trainer, όμως από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό φαίνεται πως δυσαρέστησε τη Βίκυ Καγιά, η οποία αντιπαθεί τα τατουάζ. O ίδιος δήλωσε ότι θέλει να μπει στο παιχνίδι για να γίνει γνωστός αφού αυτό θα του ανοίξει πόρτες για πολλά πράγματα προκαλώντας την απορία των κριτών σχετικά με το αν θέλει να γίνει μοντέλο. Το έντονα αθλητικό κορμί του καθώς και το περπάτημά του δεν έπεισε τους τέσσερις κριτές. Παρά το γεγονός ότι του είπαν ότι είναι πολύ όμορφος, αυτό δεν φάνηκε ικανό για να εξασφαλίσει ο ίδιος τα τέσσερα ναι.