Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την “αποστολή της μουσικής” σε μέρες με πολύ άσχημες εξελίξεις, αλλά και τις συναυλίες σε Νίκαια και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Νατάσσα Θεοδωρίδου που συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, κι ετοιμάζεται για ακόμα δύο συναυλίες, «όλες οι μέρες είναι ιδανικές για μουσική».

Η πολύ αγαπημένη αοιδός θα εμφανιστεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, ενώ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 θα ακολουθήσει ακόμα μία συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

«Το είχαμε προγραμματίσει πολλούς μήνες πριν, τα γεγονότα μας πρόλαβαν, αλλά κάτι μέσα μου μου είπε να μην ακυρώσω τη συναυλία», ανέφερε η ίδια. Όσο για τα μέτρα ασφαλείας στον χώρο που θα φιλοξενήσει τη συναυλία, όπως τόνισε, θα τηρηθούν με ευλάβεια αφού θα υπάρχουν μόνο καθήμενοι και με τις κατάλληλες αποστάσεις. «Όποιος θέλει μπορεί να φορά μάσκα γιατί ο ήχος βγαίνει από την ψυχή θα ακούγεται», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η ασφάλεια είναι το πρώτο μέλημα όλων μας, τα υπόλοιπα θέλω να τα αφήσετε τα πάνω μου. Σε αυτούς τους καιρούς κάποιοι άνθρωποι δεν πρέπει να κρύβονται, πρέπει να βγαίνουν και να λένε το ευχαριστώ τους γι αυτό που έχουν εισπράξει τόσα χρόνια», πρόσθεσε. Ενώ κλείνοντας απηύθυνε έκκληση προς τους ιθύνοντες να ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης και να λειτουργήσουν με τα αναγκαία μέτρα.