Το «The 2night Show», που φέτος συνεχίζει για 5η σεζόν στον ANT1, επιστρέφει μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ιωάννα Τούνη κάνει «ποδαρικό» και για πρώτη φορά μιλάει τηλεοπτικά για το επίμαχο ροζ βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε διαρρεύσει στο Διαδίκτυο χωρίς την έγκριση της. Γιατί μπήκε στην διαδικασία να μιλήσει γι’ αυτό το βίντεο στο κανάλι της στο YouTube; Τι σχόλια δέχθηκε; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της;



Καλεσμένος στην εκπομπή και ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑNT1 «Ήλιος», αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξηγεί γιατί το θεωρεί «παράσημο» στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, μιλά για την προσωπική του ζωή και παραδέχεται ότι έχει βαρεθεί τη μοναξιά του.



Ακόμη, η Μαρία Καβογιάννη, επισκέπτεται για πρώτη φορά το «The 2Night Show». Η αγαπημένη ηθοποιός με τις σπαρταριστές ατάκες που ακόμα και σήμερα γίνονται viral, μιλά για την επιτυχημένη πορεία της στην τηλεόραση, για το θέατρο αλλά και το ενδεχόμενο να παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή.