Μπορεί τη φετινή σεζόν οι «Άγριες Μέλισσες» να μας κρατούν συντροφιά καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ωστόσο αυτό ενδέχεται να αλλάξει σύντομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου», ίσως οι πέντε φορές την εβδομάδα προβληματίσουν την παραγωγή της σειράς.

Ειδικότερα, τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια έντονη συζήτηση για το αν τελικά θα μειωθούν τα επεισόδια. Εάν, δηλαδή, από πέντε μέρες την εβδομάδα που βλέπουμε τώρα τις «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουμε να βλέπουμε από Δευτέρα έως Πέμπτη την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 .

«Αυτή την περίοδο βλέπουμε πέντε επεισόδια την εβδομάδα για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Βλέπουμε ακόμα τα επεισόδια που θα βλέπαμε στον πρώτο κύκλο της σειράς, δηλαδή μέχρι πέρυσι τον Ιούλιο.

Λόγω του lockdown, οι «Άγριες Μέλισσες» είχαν σταματήσει για ένα διάστημα να προβάλλονται και είχαν μείνει επεισόδια, τα οποία γυρίστηκαν μέχρι τέλη Αυγούστου, οπότε υπήρχε ένα στοκ επεισοδίων που τώρα μπορεί να προβληθεί μέχρι να ολοκληρωθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του STAR.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, από το κανάλι και από την παραγωγή, αυτό το στοκ των επεισοδίων θα είναι μέχρι τέλη Οκτωβρίο.

Μετά, από τον Νοέμβριο, θα αρχίσει ο νέος κύκλος που θα μας μεταφέρει πέντε χρόνια μετά στην υπόθεση. Εκεί μάλλον θα δούμε τα τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα».