Επιβεβαιώθηκαν πλήρως, χθες, τα spoilers που ήθελαν και την Ξένια να αποχωρεί από το GNTM. Η παίκτρια από ότι φάνηκε δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και ήταν αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου.

O Έντουαρντ Στεργίου ήταν αυτός που «πήρε τη δουλειά», όπως χαρακτηριστικά λένε οι κριτές, για τον καλύτερο ή την καλύτερη της δοκιμασίας. Ωστόσο πολλά από τα ζευγάρια δεν κατάφεραν να βρουν ένα κοινό ρυθμό με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν και να μη μπορέσουν να αποδώσουν όπως θα ήθελαν.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή με πιο έντονη τη στιγμή που ο Δημοσθένης έβαλε τις φωνές στον Αντρέα με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πει πως αν τελικά αποχωρήσει η Ξένια θα είναι εκείνος που θα βγάλει πρώτος τον συμπαίκτη του. Όταν τελικά η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ξένιας σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδειξαν να εκνευρίζονται με τον Δημοσθένη μιας και όπως αποκαλύφθηκε εκείνος είχε πει πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς σε περίπτωση που έφευγε η συγκεκριμένη κοπέλα. Μάλιστα, μετά το τέλος του επεισοδίου όλοι οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν στη Φωλιά των Κου Κου καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του Δημοσθένη και λέγοντας πως δεν του αξίζει να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM μιας και δεν κάνει για μοντέλο.

Ο Παναγιώτης είπε στην κάμερα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου: «Ξεκάθαρα όλοι θα πάμε εναντίον του Δημοσθένη γιατί όλοι θεωρούμε ότι δεν έχει θέση εδώ πέρα. Κάθεται και γράφει ρήμες στο σπίτι του GNTM αντί να κάθεται να μάθει να ποζάρει. Του λείπει ο σωματότυπος, του λείπει το πρόσωπο, του λείπουν πολλά! Ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα και σκέφτεται μόνο την πάρτη του. Το ψέμα πάει σύννεφο! Πουλάει θέατρο».

Ο δε Ανδρέας τόνισε: «Από τη στιγμή που τον βλέπω ότι μου πουλάει τσαμπουκά, θα του πουλήσω τσαμπουκά και θα τον στείλω από εκεί που ήρθε! Εδώ πέρα δεν έχει καμία δουλειά! Καμία κυριολεκτικά! Ο Δημοσθένης για μένα έχει μόνο τη φάτσα του γύπα. Το γεγονός ότι είσαι 29 χρονών, θες να το παίξεις ώριμος και βγαίνει από το στόμα σου σαν άντρας μια κουβέντα και δεν την κάνεις… κότα».

Δείτε το βίντεο: