Ο ι «Roomies», έρχονται και αυτό το σαββατοκύριακο στις 16.00 στο MEGA και μας καλωσορίζουν στο cosy σπίτι τους που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.  

Η Κατερίνα Ζαρίφη επιτέλους επιστρέφει για να βάλει σε «τάξη» όχι μόνο το σπίτι, αλλά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαρία Σολωμού.  

Τα κορίτσια υποδέχονται στον κήπο του σπιτιού τους τον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Κουρή, ο οποίος τους αποκαλύπτει και το ταλέντο του στο χορό. Στη συνέχεια μπαίνουν στην κουζίνα, σεφ…άρουν με τον Νικόλα Σακελλαρίου και ετοιμάζουν ένα γευστικότατο πιάτο, ενώ από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego τους, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies».

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου τα κορίτσια σερφάρουν στο ίντερνετ και συζητούν για όσα τους έκαναν εντύπωση αυτή την εβδομάδα. Γίνονται για ακόμα μία φορά «μαστόρισσες» και μας παρουσιάζουν πρωτότυπες ιδέες για το πως να διακοσμήσουμε τις μάσκες μας και να κυκλοφορούμε με στιλ, ενώ με τη βοήθεια της διακοσμήτριας Αγγέλικας Θεοδωρίδη μας δίνουν tips διακόσμησης για τα Χριστούγεννα.  

Και… η Κυριακή κλείνει με μουσική. Ο Ίαν Στρατής έρχεται στο σπίτι των «Roomies» και ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει. 

Roomies: κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 16.00 στο Mega 

#Roomies #neoprogrammaepitelous 

Instagram: @roomiesmega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΒΑRKINGWELL MEDIA 

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ 

ΕXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ 

ΔΙΕΥΘ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ : ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ