2ο τεύχος Cook Magazine

Το Σάββατο με τα Παραπολιτικά είναι το δεύτερό μας τεύχος απ’ όλη αυτή την καινούργια προσπάθεια που κάνουμε, έχουμε ρίξει πάρα πολλή δουλειά με όλη την ομάδα και θα βγει ένα πάρα πολύ ωραίο ένθετο, πολύ χριστουγεννιάτικο, πολύ φρέσκο, με πολλές ιδέες και πολλές συνταγές.

Είναι παγκόσμια γλώσσα η μαγειρική δεν χρειάζεται πολλά λόγια, μόνο με πράξεις και θέλω με έναν τέτοιο τρόπο, με αυτό το περιοδικό να είμαι δίπλα σε όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές που θα περάσουν όλοι οι άνθρωποι μαγειρεύοντας κι εγώ να είμαι δίπλα έστω και με μια εικόνα, έστω και με μια συνταγή.

Αυτή η προσπάθεια θέλω να βγει σε καλό και όλες τις συνταγές να τις κάνουν και να με σκέφτονται, έστω και λίγο, μέσα σε αυτές τις ευχάριστες μέρες που θα έρθουν, παρά τις όποιες δυσκολίες.

Αύριο στο “Cook magazine” μπορείτε να βρείτε από τα μελομακάρονα μας, τα οποία είναι μια συνταγή πάρα πολύ εύκολη, την οποία μπορείτε να την κάνετε ακόμα και αν εσείς είστε, όπως λέτε, «ακαμάτρες» αλλά το έχετε. Έχει πολλές ωραίες λύσεις στην περίπτωση που μας μείνει κάτι από το γιορτινό μας τραπέζι, ώστε να μην πετάξουμε τίποτα, γιατί ειδικά την περίοδο που ζούμε με όλα αυτά που γίνονται δεν μας περισσεύουν χρήματα να πετάμε. Άρα έχουμε δώσει φρέσκες ιδέες ώστε να μετατρέψουμε τη γαλοπούλα ή το κοτόπουλό μας την επόμενη μέρα σε μια όμορφη λύση.

Έχουμε δώσει healthy επιλογές για κάποιον που ίσως προσέχει ώστε να συντηρείται μέχρι τα Χριστούγεννα που θα ξεδώσει, γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Έχουμε, εκτός από τα μελομακάρονα, πολύ ωραία γλυκά με σοκολάτα που στις γιορτές είναι το must. Έχουμε πολλές ιδέες, πράγματα τα οποία δεν τα έχει ξαναδοκιμάσει ο κόσμος και επειδή είναι πολύ καθαρογραμμένα και έχει γίνει πολύ ωραία δουλειά, θεωρώ ότι με τις εντολές μου και με τον τρόπο που γράφονται στο περιοδικό, θα μπορεί ο κάθε άνθρωπος να κάνει τις συνταγές, να τις ευχαριστηθεί και να περάσει όμορφα, προσφέροντας όλα αυτά στους αγαπημένους του ανθρώπους.