H «ΟΝ time» σας αποκαλύπτει τις εξελίξεις και μια ανατροπή-βόμβα που αλλάζει όλο το σκηνικό: Ο βουλευτής Τζώρτζης Αξιώτης (Νίκος Νικολάου) θα οδηγηθεί στη φυλακή ως ένοχος για την απόπειρα δολοφονίας της δημοσιογράφου Βίκυς Βούλγαρη (Σοφία Μανωλάκου). Το «δεξί του χέρι», ο Μηνάς (Κωνσταντίνος Κάππας), ο διεφθαρμένος αστυνομικός που φροντίζει να καλύπτει τις παρανομίες του, δεν θα μπορέσει αυτή τη φορά να τον βοηθήσει κι έτσι θα δούμε να του περνάνε χειροπέδες. Η Εβίτα (Ιωάννα Παππά), αν και υποψιαζόταν ότι ο πατέρας της είχε βάλει το… χεράκι του στο να «μαγειρέψουν» κάποιοι τα στοιχεία και να συλληφθεί ο σύζυγός της Αλέξανδρος (Τάσος Νούσιας), γιατί δεν τον θέλει για γαμπρό του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο πατέρας της είναι ο ένοχος!


Από τη μία, θα έχει να αντιμετωπίσει το ερωτικό μυστικό του Αλέξανδρου, που θα αποκαλυφθεί, καθώς η Κλαίρη (Αναστασία Παντούση) του δίνει άλλοθι και αφήνεται ελεύθερος και από την άλλη το ότι ο πατέρας της είναι δολοφόνος! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.


Πάθος και σοκαριστικά μυστικά


Η Κλαίρη δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα και αποκαλύπτει στην αστυνομία πως εκείνη ήταν με τον Αλέξανδρο τη νύχτα που χτυπήσανε τη Βίκυ. Αν και κινδυνεύει από το σύζυγό της, το βίαιο Γιάννο (Κίμων Κουρής), που απειλεί να τη σκοτώσει και την ψάχνει παντού, όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον παράνομο δεσμό της, εκείνη στη σκέψη της έχει μόνο τον Αλέξανδρο. Όμως και ο Αλέξανδρος την ψάχνει σαν τρελός και όταν συναντηθούν, θα αφήσουν το πάθος να ξεχειλίσει. Τίποτα πια δεν μπορεί να τους συγκρατήσει. Ο Αλέξανδρος βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα καθώς δεν θέλει να πληγώσει την Εβίτα, αλλά είναι τρελαμένος με την Κλαίρη. Από την άλλη, η κίνηση της Κλαίρης να πάει στην αστυνομία για να αθωωθεί, αδιαφορώντας ακόμα και για τη ζωή της, δεν του αφήνει περιθώρια να μη μιλήσει στην Εβίτα. Τα γεγονότα όμως θα τον προλάβουν. Έτσι, ενώ εκείνος θα ζει στιγμές πάθους και… έξαψης με την Κλαίρη, το σπίτι της οικογένειας Αξιώτη θα ταράζεται συθέμελα.


Η αδελφή της Βίκυς, η αστυνόμος Μαρίνα Βούλγαρη (Γιούλικα Σκαφιδά), που στο μεταξύ θα πάρει απόσπαση στην προσωπική φρουρά του βουλευτή για να είναι κοντά στην αδελφή της, συγκεντρώνει στοιχεία. Θα κινδυνέψει κι εκείνη, αλλά στο τέλος θα φτάσει στον ένοχο: Είναι ο βουλευτής Τζώρτζης Αξιώτης, ο οποίος και θα προφυλακιστεί. Η Εβίτα θα καταρρεύσει, καθώς διαλύεται όλος ο κόσμος της. Ο Αλέξανδρος θα αποφασίσει να σταθεί δίπλα της. Όμως, ένας μεγάλος σύμμαχος του Τζώρτζη, η σύζυγός του Ίρις (Λουκία Πιστιόλα), που γνωρίζει πολλά, δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της!


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ