Ανατροπές που θα μας κρατήσουν με… κομμένη την ανάσα ετοιμάζει στην «Έξαψη» η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση στην πετυχημένη σειρά του Mega. H Bίκυ (Σοφία Μανωλάκου) δεν αντέχει άλλο τα «σκοτάδια» του νου της όσο κι αν ο ψυχαναλυτής της, ο γοητευτικός Πέτρος Βέργος (Πάνος Νάτσης), προσπαθεί να την κάνει να πιστέψει στον εαυτό της. Είναι άνθρωπος του Τζώρτζη Αξιώτη (Νίκος Νικολάου) και τον ενημερώνει συνεχώς, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν και η Βίκυ θυμάται πως αυτός είναι ο πατέρας της!


Η Μαρίνα (Γιούλικα Σκαφιδά) τα χάνει όταν η αδελφή της της αποκαλύπτει πως δεν είναι από τον ίδιο πατέρα και το ήξερε! Στη συνέχεια την εγκαταλείπει μην μπορώντας να κατανοήσει πώς η Βίκυ της έκρυψε ένα τόσο μεγάλο μυστικό, παρόλο που ήταν τόσο δεμένες! Η Βίκυ νιώθει μόνη και απροστάτευτη.


Ο πατέρας της είναι στη φυλακή και η αδελφή της μακριά της. Το μυαλό της της «παίζει» διάφορα άσχημα παιχνίδια… Έτσι, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της! Αυτήν τη φορά ο καλός της άγγελος θα αποδειχτεί ο Κωστής (Νίκος Πουρσανίδης), που τη σώζει στην κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο! Όλα αρχίζουν να παίρνουν άλλη τροπή για τον Τζώρτζη Αξιώτη.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου